tiistai 10. kesäkuuta 2008

kohti SM-kisoja

Viikonloppuna ne sitten on.. Innolla jo odotellaan, ja varmasti nautitaan oli lopputulos nyt sitten ihan mikä vaan... JA tietenkii tehdään parhaamme, että se oli mahd. hyvä ;) Niin että varokaa vaan, myö tullaan täältä!!

Viime keskiviikon Savon Sanomissa oli nyt sitten se meidän haastattelu. Oli aika iso juttu, ja mun mielestä ihan onnistunut.. Paljon oli kuvia ja teksti oli ihan hyvää. Ei paljonkaan virheitä, mikä pelastaa mun nahkaa :D Kaikkihan ne kuitenkii mun piikkiin laitetaan. Paljon on tullut palautetta ja kehumisia. Kukaan ulkopuolinen ei onneksi ole tullu nykimään kuitenkaan hihasta, että " Hei! olit muuten lehdessä.. höhöhöö".

Mutta joo, viikonloppuna käytiin Ellin kanssa vetämässä kahelleen vikat tiukat treenit. Nyt vaan keräillään voimia ja valmistaudutaan henkisesti. Toivoa sopii, että viikonlooppuna on hyvä ilma. Ukkonen jos sattuu, niin silloin on toivo mennyt.. Mutta vielä ei maalailla piruja seinille ;D Treeneistä jäi oikein hyvä mieli, Elli oli oikein tomera ja hyvin händyssä. Teki kaiken oikein mitä pyysin.. Hieno pieni koira <3

No niin, palaillaan askaan viikonlopun jälkeen ja katsotaan, mitä uutisia on kerrottavana. Toivottakaa onnea meille!

ps. Farmaseutti olen nyt ollut viikon verran. Jännää kun saa ottaa itsestään vastuun ja toimia yksin, laillistettuna farmaseuttina. Tästä se uraputki lähtee nousukiitoon ;)

1 kommentti:

JonnaCS kirjoitti...

Tsemppiä viikonlopun kisoihin :) Terkut molemmille tyttösille!