keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Syksyn satoa..

Hyi, on pimeää ja märkää.. Kyllä Suomen syksy osaa olla pimeä ja tylsä... Aamulla töihin ja illalla kotiin. Aina vaan pimeää, kun käy lenkillä tai yrittää muuten ulkoilla koirien kanssa :(
Odotan jo kovasti LUNTA! Tulisi valoisaa ja pääsisi talviharrastusten pariin. Jouluunkin on enää reilu kuukausi! Ajatelkaa nyt, kauheen äkkiä aika menee. Musta tuntuu, ettäsyksykin tuli niin äkkiä ja kohta se on taas vappu ja juhannus :D

No juu.. Eli siis kuuluuko meille muuta. . Noooo, eipä juuri. Kisoissa ei olla tuon siilinjärven koomin käyty. Ehkä niin on hyvä, niin ainakin jäi hyvä mieli talven treeneille ja motivaation voin kertoa olevan taas todella kunnossa. Uudella hallilla ollaan saatu treenailla ja paikka on oikein mukava, mutta tähänkin liittyy yksi mutta... Se matto! Mun koirille se oli todella liukas. En uskaltanut kääntää kovaa, enkä pujottelua ottanut matolla ollenkaan ettei tapahdu hyytyminen..
Matto siis sellasta lyhyttä nukkamattoa. Vähän niinkuin serti matto, jos helppottaa, mutta siis vielä liukkaampi. Meinasi käydä niin, että meidän talvitreenit menee pipariksi, mutta.. Tattadadaa! Ihanaakin ihanaisempi seuramme päätti hankkia tilalle uuden, paremman maton. Ja nyt sinne ollaan menossa viikonlopuksi asentamaan uutta keinonurmimattoa, samanlaista kuin mm. Hyvinkäällä on, tuttu karsinnoista ja MM-kilpailuista. Ja kokemusta siltä siis löytyy ja voin luvata,e ttä nyt ON HYVÄ :D :D KiitoksiA HUPU:lle jälleen!

Viime viikonloppuna vietettiin seuran syyskokousta ja kastettiin uusi halli käyttöön.. Seura muisti minua ja Elliä menestyksekkäästä vuodesta antamalla hienon valokuvataulun sekä ennenkaikkea - myöntämällä minulle seuran kunniajäsenyyden!! :D Aivan mielettömän hieno tunnustus minusta seuralta. Kiitoksia kovasti, tämän tulen varmasti muistamaan aina.. Miten voisinkaan unohtaa kun mm. HUPU uutiset kolahtavat postiluukusta tulevaisuudessa AINA ja IKUISESTI. :)

Että näin. Ihanaa, enää viikko niin pääsee tästä synkästä arjesta hieman irrottautumaan. Norjaan lähtö on edessä viikon päästä torstaina ja matka kohti Hamaria alkaa. Peukuttakaa täällä meille, me yritetään Ellin kanssa parhaamme PM-kilpailuissa ;)

4 kommenttia:

JonnaCS kirjoitti...

Tsemmpiä teille kisoihin :) ja terkut myös Adalle. Millos ootte Kuopijossa niin treffattais koirien kanssa? :)

Karoliina kirjoitti...

No todellakin ONNEA IHAN ÄLYTTÖMÄSTI TEILLE NORJAAN!! Meillä on täällä peukut ja tassutkin pystyssä :)

Ja hei aivan upee juttu tuo teidän halli, vähänks oon kade!

Rapsutuksii tytsyille! Ja onnenpotku vielä sulle viikonlopuksi!

- Tuija - kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
- Tuija - kirjoitti...

Otetaas uusiksi ilman kirovireitä ;)
Peukutetaan varmasti niin, että suontavetää koko viikonlopun : )
Tsemppiä ja rentoja ratoja ! Onnenpotku minultakin Karon lailla.