tiistai 31. maaliskuuta 2009

Tampereella..

Käytiin siis kera molempien neitien kanssa merta edempänä kalassa.. lähettiin ihan Tampereelle saakka kattomaan, millasia kisoja siellä päin löytyy. Mä oon aina ollu tällänen kotinyhjä, joka ei viitti lähtee pitkille kisamatkoille, muuta kun sillon kun on "pakko" (lue: SM-kisat, Agirotu, karsinnat tai jokin edustus tehtävä..). Niin, nyt me sit lähettiin ja no joo.. No olishan sitä voinu lähempänäkin kisata.

Mineillä oli tuomarina Virran Rauno. Melko kimurantit radat tuli siitä, kun minien kyseessä ollessa Rauno sai tehtyä vähän tiukempaa pakettia ja esteet oli aikas lähellä toisiaan (siis ansoja oli vähän enempi kun yleensä..ehkä). Ellin kanssa en päässyt hyvään kisavireeseen en sitten millään, siis ekalla radalla. Oli ihan hyvä fiilis rataantutustumisen jälkeen, kunnes tajusin, että voi saasta. Olin tutustunut rataan väärin! Yksi hyppy oli jääny välistä, ja tietysti se oli sellasessa kohdassa, et olisin kyllä tarvinnu sitä vähän miettiä paikan päällä. Ja niin tietty. Sinnehän se kosahti!! :/ En ollu niinkään pettynyt itse Hyl:yyn vaan siihen, että ittellä asenne romahti ihan täysin sen virheen jälkeen. Loppu rata vaan löntysteltiin maaliin ja itelle jäi aika paha mieli siitä. Hitto, sitä pitäs vaan pusertaa täysillä loppuun asti vaikka olis mikä. Jo koirakin sen ansaitsee! <3 .. Ainiin, joo. Tietty tää eka oli kaiken lisäksi TR-kisa, joten pisteitä tippuu taas..

Noo, mut toiselle radalle sain kerättyä taas asenteen kohdilleen ja tehtiinkin hyvä, sujuva rata ilman mitään ylimääräistä. Ja nolla-voitto tuli! ;) Erityisen tyytyväinen olen pujotteluun, mikä meni oikein loistavasti, vaikka kulma oli jotain 120 astetta umpikulmaan ja vielä leikkaisn takana. Hieno pikku otus minulla.

Ja sit Ada. Medeillä oli tuomarina Ritva Herrala. Ihan älyttömän kiva rata, vaikkakin melko kimurantti tietyiltä osin. Alkuun onnistui sylkkäri suoran putken jälkeen ihan täydellisesti. Ada, se kun vaan pyörähtää ilmassa saman tien kuin sille merkin annan :) Kontaktit meni vauhdikkaasti, mutta kuitenkin mielestäni riittävän tarkasti. Rupeen kyllä hakemaan kesää kohti niihin sitä hallittavuutta lisää. 5 vp nimittäin napsahti puomin jälkeen, kun vähän hallitsemattomasti pääsi neiti ryntäämään ja sit kun olis pitäny kiertää yks hyppy takaa niin kampesikin mun puolelle ohi linjan ja siitä se kielto. Mutta mahtava draivi oli päällä, niin mulla kun koirallakin. Todisteena siitä mojova mustelma neidin hampaista.. erehdyin maalissa kiittämään liian riehakkaasti kuumakalleani ;)

Toinen rata, hyppis, alkoikin sit vähän kehnosti, kun Ada tuli ensimmäisen rima ALI! Oli rynnänny lähdössä mun perään ihan lähelle ekaa hyppyä, ja sit kun kutsuin niin tulikin ali. Pöh. Tässä vähän laski fiilis taas ja mentiin melko löysästi maaliin. Rata olis ollu kyllä kiva vetää ihan täysilläkin ;)

Että näin meillä. Ihan kiva reissu, vaikka kotona olinkin vasta joskus 23.30 (jätin vielä Antin Jyväskylään matkalla). Kiitos Antille matkaseurasta! Olis ollu aika rankkaa yksin.

Palaillaan taas astialle..
Ihanaa..Kevät tulee vihdoin! ..

Ei kommentteja: