keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kenraaliharkat

Enää kaksi yötä, niin auton nokka suuntaa kohti Torniota ja agilityn SM-viikonloppua.
Minulla on tarkoituksena aloittaa kisat molempien kanssa jo perjantai-iltana - molemmat pääsee agiradalle yhden startin verran. Näin näen millaisella mielellä koirat ja oma nuppi on tulevaan viikonloppuun, mitä pitää ottaa huomioon tms..
Lauantaina kisaillaan joukkue mestaruudesta. Elli on HUPU:n mini- joukkueessa (ankkuri) ja Ada medi- joukkueessa (lähtee ensimmäisenä). Ja sunnuntaina sitten ne yksilökisat, Yes! :) Mulla on kova luotto moniin tuttuihin koirakoihin, hieno viikonloppu tulossa - se on varma! :)

Eilen oli Huppelit (HUPU:n epävirralliset kisat), joissa käytiin treenaamassa kisan omaisesti. Hyvää oli, että sain palkattua kontaktit kunnolla vaikka tilanne olikin kisamainen. Ellin kanssa tehtiin hyvä nolla-rata, jos niitä palkkauksia ei nyt lasketa ;) Adan kanssa keskittyminen kohdentui kontakteihin ja ne onnistuivatkin hyvin :) Mikään muu ei tuolla radalla sitten tahtonut toimiakaan. Myönnän, vein sitä ihan tyhmästi leikkaillen takaa ja kaikkea muuta meille niin vierasta :) Kontakteja lukuun ottamatta rata oli ihan läppä :D

Uusin radan Adan kanssa ja nyt kontaktien lisäksi sujui muutkin jutut :) Päivä pelastettu taas :) On se kumma, kuinka tarkka tuo junnu on tuosta ohjaamisesta :) Se tekeekin tästä hommasta Adan kanssa niin mielenkiintoista.

Tänään sitten oli vuorossa se varsinainen kenraaliharjoitus. Käytiin kentällä vetämässä lyhyt harjoitus, jossa kontaktit, pimeetä putken suuta, vähän suoraa irtoomista, välistä vetoa, sylkkäri, flippi ja pöytä (!). Adankin sain pöydälle hienosti pysähtymään. Ja kontaktit oli hyvät, molemmilla! Jes!Jes!

Soronoo, Palataan viikonloppuna tai sen jälkeen!

2 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Torniossa nähdään ! :)

Jaana kirjoitti...

Peukutetaan täällä kotona=) Tuloksista näin, että hyvin oli ainakin Ellin kanssa lähtenyt kisaurakka käyntiin!
Tsemppiä ja turnauskestävyyttä=)
-Jaana&Iisa&co-