sunnuntai 29. marraskuuta 2009

missä talvi?

Vähän aikaa sitten kirjottelin, kuinka ihana talvi on tullut. No. Nyt se on sitten mennyt eikä näy missään. :( Se lumi ja valo olisi vaan niin paljon kivempi. Ja mä alan jo pikkuhiljaa kyllästyä paskaralliin, joka on aina sisälle tullessa. Koirat suihkun kautta sisälle.. Ei,enkä hommaa mitään kurapukuja, koska sellaset on työläitä pukee ja riisua eikä koiratkaan niistä vällää.. Eli siis kärsin talven tuloon saakka :D

Enää kaksi viikkoa PM-reissuun. Uuuu-uu. Jänskää. Adalla alkoi tässä sopivasti juoksut, joten parit vikat treenit saadaan vetää Ellin kanssa ihan kahelleen toisiimme keskittyen. Se on hyvä juttu! :) Viikon päästä vien vanhuksen (kamala, kun se alkaa jo tulla ihan oikeesti mun suusta.. tuo "vanhus") Maijalle käsittelyyn. Toivottavasti saadaan rintarankaa ja selkää auottua kohti kisoja. Tänä syksynä tuo alue on meinannut osoittaa välistä jäykkyyden merkkejä.. Ei mitään isoa, mutta kuitenkin.

Ada saakin viettää lomaa agilitystä 6 viikkoa! Taitaa tehdä tytölle (ja mulle) ihan hyvää. Pm:en jälkeen saa Elli puolestaan luvan jäädä vähän pidemmälle tauolle tai ainakin huomattavasti kevyemmälle treenille. Alkuvuoden aion keskittyä Adan kanssa muutamiin juttuihin ;)

Torstaina tapahtuikin jotain historiallista. Elli otti elämänsä ekan kerran yhteen toisen koiran kanssa. Oltiin Hannan ja borderterriereiden kanssa lenkillä, kun takaa kuului äkkiä kamala metakka ja kun käännyttiin kattoon niin Elli ja Kerttu veti tiellä painien. Olivat vissiin erehtyneet menemään samalle apajalle jonkun "herkun" perässä ja eipä siinä muuta tarvitakaan. Ellihän siinä oli alakynnessä ja sananmukaisesti otti turpiinsa. Mitään vekkejä tai haavoja ei tullut, joten täti kärsi lähinnä henkisestä morkkiksesta. Ilme olikin huvittava ja säälittävä! :) Elli oli ihan, että " What the f¤¤¤! Miten tässä nyt näin kävi. NÄITTEKÖ, toi kävi päälle ihan syyttä!". Juujuu, niin varmaan! En epäile yhtään etteikö Elli olisi tehnyt aloitetta ja saanut sitten nenilleen, kun toinen antoikin takaisin kunnolla. Olihan tuokin aika tapahtua. Ellillä kun on tapana yrittää olla vähän nohevampi kun onkaan.. Loppulenkin tytöt oli kuitenkin ihan hyvää pataa keskenään, joten eiköhän se siitä :)

Nyt siirryn sohvalle karkkipussin ääreen nauttimaan TV:n antimista sunnuntai-iltana. HUomasin aamulla, että hitto vie, Mun telkasta näkyy yli 100 kanavaa!!! Kaapelitalouksissa ilmeisesti jokin kampanja menossa, joten kaikki mahdolliset kanavat näkyy vähän aikaa maksutta ;) Hyvää viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Hurjasti onnea PM-hopeasta :))
t. Elina & Omie