tiistai 17. elokuuta 2010

Päivitystä..

Pitkästä aikaa! Joo, siis oon lomalla, mut koneen ääreen ei oikein jaksa istua. Ihana elokuu. Nyt on sopivan viileää, mutta kuitenkin lämmintä. Jaksaa lenkkeillä ja touhuta ihan eri tavalla. Ja on niiiiin kaunista. Tykkään syksystä, todella!

Mutta kuulumisia. Raiku on jatkanut samalla hurmaavalla linjalla. On mitä näppärin ja ihanin nuori herra. Omaa todella hyvät hermot! Ikinä ei ole hermostunut yksin jäädessään, olipa sitten kyseessä häkki, auto tai asunto. Päivittäin käydään vähintään lenkillä isojen likkojen kanssa niin, et penne on kotona. Ja joka kerta se on hiljaa ja herää, kun me tullaan!! Uskomaton.

Toissa päivänä käytiin kaupunkikävelyllä torilla. Tai siis Kuopion torihan on tällä hetkellä iso monttu, jossa kaivetaan ja porataan ja räjäytellään. Meteli oli melkoinen, mutta jätkä ei hermostunut niistäkään. <3 Ja juu. Ekat rokotuksetkin haettiin maanantaina :) Siru oli pysynyt paikallaan, sydän löi hyvin ja molemmat kulkusetkin helisi edelleen :)

Ai juu.. Raikulla nyt ikää 3 kk. Mittaus näytti 29 cm. On kasvanut sentin viikkovauhtia edelleen.. Hui, kun ei ole uroksista kokemusta... Minkähänlainen rotko täst tulee :) Toivon sitä 40 cm mediä ;D

Raiku (10 viikkoa) ja Elli taistelee kepistä:Viime viikonloppuna kisailtiin Kuopiossa yksilö Piirinmestruuksista. Ei menestystä sillä saralla. Mä en ymmärrä, miten voi aina epäonnistua näissä geimeissä.. Luulen, et sillä on merkitystä paljonkin, et on ekat kisat kesän isojen kisojen jälkeen. Fiilistä on vaan vaikea nostattaa.. Näin oli myös sunnuntaina. Mulla jalat tuntui aamupäivästä ihan sementtisäkeiltä. Mieli oli uninen eikä adrenaliini virrannut lainkaan. Ellin ekalla radalla olin ihan unessa. Koira ehti sinkoilla vaikka mihin ilman et kerkesin mitään tehdä. Aika moinen fiasko ja HYL. Seuraavalle radalle sain vähän koottua itseeni, mutta Ellin intopinkoilu jatkui niinkin paljon, et puomin kontakti paukkui. Aika oli Ellille todella hyvä, olisi ollut kolmas kovien seassa :) Seuraavalle agiradalle taas tsemppiä vähän lisää, mutta EI! Taas puomin kontakti!!!!! Mummo prkle, oli vähän liihottelutuulella. Liekkö lauman uudella tulokkaalla osansa pelissä, jossa Elli on nostattanut arvovaltaansa. Otamme tämän asian käsittelyyn :)


Raiku ja hänen idolinsa Ada:Ja sitten Ada. Ekalle hyppikselle oli hyvä fiilis lähteä. Jotenkin ohjaus katosi kuitenkin heti alussa ja kaarrokset venyi. Tiukkaan avokulmaan ei Ada lähtenytkään pujottelemaan ja siitä kielto. Tuntui, et olin koko loppu radan myöhässä ja lopulta vielä yksi rima alas. Moron piirinmestaruuksille! Eka agirata oli sitten päivän ensimmäinen onnistuminen. Nyt pysyi kaarrokset kurissa ja koira kävi kuumana kun mikäkin. Aa ja keinu hyvät, puomilla mentiin hieman liian lujaa, mutta tassut osui juoksussa kuitenkin. Nolla ja 3. sija. Vika agirata oli hyvää tykitystä. Aan jälkeinen kaarros venyi, mutta muuten paketti pysyi hyvin koossa. Puomi oli taas vähän liian holtiton, mutta annoin mennä. Nolla ja 1. sija. Elikkäs paskan päivän päätteeksi Adalle kuitenkin tuplanolla ja voittonolla samalla kertaa <3

oon päättänyt, et en vielä syksyllä kiinnitä tuohon Adan puomiin huomiota, vaan sen aika on sitten, kun nollat on kasassa ja talvi tulee. Sitten voin vaatia siltä enemmän myös kisoissa ja hakea sen "treenipuomin" takaisin ohjelmaan. Nyt joutuisin hyllyttämään aika monta rataa tuon puomin takia. Hyvähän se nyt on en minä sillä. Juoksupuomi, hyvä sellainen. Mutta en uskalla sitä viedä enää kohta noin. Koko ajan kytee mielessä muuten, et millon kosahtaa, millon kosahtaa.. :) Mut sen treenin aika tulee sitten myöhemmin..

Raiku the little Devil (12,5 viikkoa)Nyt nokka kohti Jyväskylää ja Tamperetta! Mennään meidän Pinkin TIimin (elisa ja anu) kanssa viettämään koirattomat pari päivää mukavissa merkeissä. See YA`!

3 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Ihana Raiku! <3

Millonkohan sen näkisi livenä??

Noi kokojutut on niin vaikeita ennustaa, mut eikös joku "sääntö" ole, et neljän kuukauden korkeuteen + 4 cm (+-2cm) Kriisi oli muistaakseni 4 kuisena 29 cm ja tuli sit just se noin 6 senttiä, pari milliä alle ;)

Terkkuja sinne! Ja lisäilehän lisää kuvia!

Laura kirjoitti...

Suurinpiirtein taitaa kokojutut mennä et 3kk + 10 cm (ja 4kk + 6cm) näistä muutaman sentin heitot suuntaan tai toiseen. Et kyllä Raiku vois hyvinkin sinne 38-40 cm virahtaa. Kotiin kun pääsen niin voin katsella mitä Netta-mummon koko oli tuossa 3kk kohdalla.

Laura kirjoitti...

Netta-mummo on ollut 17 viikkoisena (4kk) 4,6 kg ja 29,5 cm. Nyt aikuisena 36cm ja 8,2 kg.