sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Pieksämäen liitelyt ja eläinlääkäri


Nonni. Ada ja Raiku kävi torstaina tohtorilla. Molemmille rokotukset ja Raikulille kontrolli verikokeissa. Olisi saanut Adakin ottaa miehestä mallia eläinlääkärissä. :) Raiku oli kiltisti paikoillaan ja heilutti häntää, kun neulalla tökittiin. Vaikka ei tod ole silläkään mukavia kokemuksia eläinlääkäriltä. Urhea pieni mies <3

No, hyvää oli se, että tulehdusarvot oli nyt normaalit. Urea oli laskenut hyvin. Elokuussa se oli 14 ja risat, nyt 9,28. Viitearvona 9. Eli siis yläpuolella oltiin edelleen :( Mutta lääkärin mukaan ei pahalta näyttänyt ollenkaan. Mut jokin siinä mättää, tietäähän sen... Ja se ahdistaa.. Jännä kuitenkin, Helsingissä annetuissa papereissa oli pentukoiran viitearvo 10,4. Eli siis siihen suhteutettuna nyt oltiin arvojen sisällä. Jotenkin en muistanut ottaa tuota puheeksi vastaanotolla, milessä myllersi miljoona muutakin asiaa. Kontrollit otetaan taas kuukauden päästä ja jos silloinkin ollaan yläkantissa, Pekka "uhakaili" ruokavalion muutoksella. Otettiin myös virtsanäyte, johon herra nohevana poikana tallasi jalkansakin. Seuraavana päivinä saatiin tulokset ja nyt ollaan antibiootilla. Bakteereja siis löytyi. No, huomenna soitan ja kyselen tästä kaikesta enemmän. Voidaanko pitää näytettä luotettavana vaiko tuonko uuden näytteen... Ja sitten nuo viitearvot. Toisaalta toivon, et olisi syy tuossa bakteerissa, joka selittäisi ureankin. Kamalaa jos munuaisissa onkin jotain vialla!! :`(

Tiiä häntä kuinka monella nuokin arvot olisi samalaiset. Mitään ulkoisia merkkejä MISTÄÄN normaalista poikkeavasta ei todellakaan ole. Pentu on täysin normaali, oma ihana itsensä!! Mutta nyt yritetään elää normaalia elämää ja olla ajattelematta kaikkia kamalimpia kauhuskenaarioita. Mä en ole hyvä sellasissa!!

Raiku 9 vk.Raiku 17 vk.Mutta sitten toisiin, iloisempiin juttuihin. Lauantaina kisailtiin Ellin ja Adan kanssa Pieksämäellä kahden startin verran. Tuloksilla ei juhlittu! :D Ainoa hyvä juttu oli, että päästiin tekemään yhdessä tyttöjen kanssa. Harmittaa aina välillä niiden puolesta, kun aikaa menee Raikun kanssa niin paljon. Sen kanssa kun kuitenkin pitää puuhailla niin paljon kahdestaan tässä vaiheessa.

Ellille ekalta radalta nollavoitto. Rata oli ihan kaamea ja maaliin tullessa manailin, kuinka noloa veto oli. Tehokkuus oli jossain hyvin kaukana ja yrittäminen pohjamudissa. Elli olisi ansainnut parempaa ohjausta. Nyt kaarrokset venyi ja paukkui ja loppu ratakin mentiin mun vaan höpötellessä itsekseni jotain käskyjä. Älkää siis todellakaan antako tuloksen hämätä, meno oli kaikkea muuta kuin kaunista katseltavaa!! :D Adan kans meillä oli paljon parempi draivi, ja luulinkin nollan tulleen, kunnes minulle kerrottiin, että A:lta oli tullut virhe. Täh?!? No, hyvä etten tätä itse tiedostanut vaan saatiin tehdä rata loppuun asti hyvässä hengessä <3

Toinen rata meni molemmilla HYlyksi. Hassuja virheitä! Elli ei suostunut yhdellä hypyllä taipumaan mun tahtoon ja kiersi sen takaa ainakin kolmesti! Sitten tuli kielto keinulta ja sujahdus putken väärään päähän. Mutta siihen olen eri tyytyväinen, et nyt en antanut homman lössähtää vaan tehtiin kaikesta kohelluksesta huolimatta loppuun saakka. Ellillekin jäi tästä radasta varpilla parempi mieli :)

Ada sujahti puomin alla olevaan putkeen vaikka yleensä on noissa pommin varma. Vissiin yksi askel liikaa minulta vei sinne... No, oli radalla muutakin hassua. "Vekkivalssit" ei toimineet nyt ollenkaan vaan niitä otettiin kiellot kahteen kertaan. Omituista! Mut tällä radalla toimi A taas hyvin, puomissa ei edelliselläkään ollut mitään moittimista :)

Loppujen lopuksi jäi kuitenkin ihan ok fiilis. Suurin syy siinä, et onnistuin skarppaamaan epäonnistumisesta huolimatta. Se on kuitenkin koirien kannalta tosi tärkeetä <3 Ne kun varpilla yritti taas ihan kympillä!

Mut nyt meillä on edessä pieni tauko, jolloin ei kisata ja harkatkin jää väliin muutamalta viikolta. Ehkä käydään kentällä yksin tekemässä jotain pientä, mut muuten vaan nautitaan muusta elämästä. Reilu viikko enää Saksan matkaankin, joten sitä odotellessa! Sieltä tullaan sitten kotiin entistä motivoituneempina ja intoa puhkuen. Hallikausikin odottaa. Loistavaa!!! :)

Vielä loppuun koko jengi kasaan:

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Täällä kaikki peukut pystyssä ihanalle Raikulle!!! <3

Rapsuja tytöillekin!