keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

KPSH:n kisat

 
Viikonloppuna kisattiin Raikun kanssa KPSH:n kisoissa Viiksessä. Teemana siis jo aiemmin päätetty FIILIS. Eli yritän saada kisatilanteisiin sellaista sopivaa potkua, joka meinaa mulla helposti kadota.. Ekalle radalle sain mahanpohjaan aikaiseksi jopa pienen jännityksen. Hyvä. Tunne radalle menosta oli kohdallaan, mutta haksahdin yliohjaukseen ja sain Raikun kieltämään puomin (puomi-putki erottelu). Myöhemmin kämmättiin vielä A-putki erottelu. Tämä oli aika tyypillinen Raiku-ratkaisu :D : putki A:n alla ei kunnolla edes näkynyt, mutta linja vei hieman sinne päin. En ollut ottanut asiaa riittävästi huomioon ja Raikuli kävi sujauttamassa putkeen. Mitäköhän taas harjoitellaan....? :)
 
Toinen rata rullasi hyvin. Siltä nollavoitto. Tälle radalle oikean fiiliksen (ennen suoritusta) saaminen oli vielä hankalampaa kuin edelliselle. Jouduin hiljaa mielessäni oikeesti läpsimään itteeni poskille. Yritin olla ottamatta kontaktia kehenkään ennen radalle menoa. Alku radan jälkeen kaikki alkoi sujua ja lopulta olin oikein tyytyväinen meidän yhteistyöhön, Raikuun ja omaankin menooni.
 
Tätä tunnepuolta täytyy kehittää lisää tulevan kevään aikana; sunnuntaina tuntui jo siltä, että suunta on oikea. :) Sohvapöydällä lepää kirja Huipulle! henkinen valmentautuminen urheilussa. Idean tai vinkin sain Annilta. ;) Tähän pitää paneutua tarkemmin ja työstää tätä puolta itsessään. Ja ongelmahan tosiaan on näissä "normikisoissa", luulen että arvokisoissa kesällä taas löytyy hakemattakin SE TUNNE! Ai, että odotan innolla!
 

 
 
 Rimma alkaa jo näyttää isolle tytölle hetkittäin..
Ikää 18 vk, koko 31 cm.
 
 
Heh, täällä kukaan ei ole enää turvassa. :D Sohva on vallattu!


Ei kommentteja: