tiistai 16. kesäkuuta 2015

SM 2015

Ne on taas ohi. Olipa vain huippukivaa, vaikka tuloksellisesti ei tällä kertaa päästy ihan parhaimpaan.

Raikulle joukkueradalta lauantaina ekan riman tiputus. Rata oli todella kiva juosta ja yhteistyö tuntui hyvälle. Puomilla oli ylösnousussa haparointia, taisi tassu lipsahtaa yli laidan. Jätin keinulle pojan yksin suorittamaan, mikä luultavasti näkyi puomiepisodin jälkeen melko hitaana suorituksena. Olin kuitenkin tyytyväinen rataan ja sunnuntaita jäätiin odottelemaan innolla. Joukkueella oli alla tässä vaiheessa yksi nopea nolla, hyl ja 5, joten meidän epäonnistuminen ei vaikuttanut ihan hirveän merkittävästi lopputulokseen.


Sunnuntaipäivä valkeni oikein kivalla auringonpaisteella. Medien hyppäri oli Jan-Egilin käsialaa. Alkuun se vaikutti oikein kivalle, mutta totuus valkeni kyllä.. Sai tehdä töitä kovasti ja koko ajan täytyi olla kartalla viemässä koiraa oikealle esteelle ja oikein päin. Rata oli melkoista takaakiertoa eikä vauhti kasvanut missään vaiheessa juoksukisaksi.

Raikun kanssa tehtiin todella sujuvaa rataa loppumetreille saakka. Kolmanneksi viimeisellä esteellä, pakkovalssissa hukkasin jotenkin kartan ja askelmerkit ja se suoritettiin täysin munkilla oikein. Seuraava päällejuoksu epäonnistui rytmityksen suhteen ja se kostautui sitten viimeisellä hypyllä. Raiku ohjautui ohi. :( Siihen karahti meidän hyvä nolla jolla oltaisiin ajan puolestakin oltu ihan kympin sakissa.. Tämä on agilityä. Ei tilaa finaaliradalle.


Ada mummeli pääsi kanssa radalle ja sen kanssa tein muutaman erilaisen ohjaussuunnitelman verrattuna Raikuun. Rata ei sujunut ilman suunnitelmien muutoksia ja asiat alkoivat kertautumaan. Noin puolessa välissä rataa liukastuin ja kaaduin. Adan olin juuri saanut lähetettyä putkeen ja ylös pääsin juuri niin nopeasti kuin oli tarvis. Tästä tapauksesta jäi ehkä päälle pienoinen kiireen tuntu, joka kostautui sitten lopussa hätäilynä. Adalle pari kieltoa hätäisen päällejuoksun seurauksena. Mutta olipa ihana nähdä Adassa vielä se arvokisojen aiheuttama palo. :) Se niin nautti ja meillä oli kuitenkin oikein kivaa yhdessä. <3 Nämä saattoi olla meidän viimeiset yhteiset arvokisat.. Adan radasta ei valitettavasti ole vielä minulla videota..

Pitää vähän onnitella tässä, kun mitaleitakin tuli ihan lähisukulaisille. Iida ja Hunni alias Rimman iskä voitti minien Suomenmestaruuden. Onnea paljon! Rimmalla on isot saappaat täytettävänä. Raikun puolisisko Stella ohjaajansa kanssa saivat mediluokassa pronssia. Onnea heillekin! :)

Näin alkoi minun kesäloma, jota riittääkin sitten seuraavat neljä viikkoa! :) Tiedossa on rentoilua, vähän kisoja, yhdet häät ja toivottavasti lämpimämpien säiden myötä esim veneilyä ja rantaelämää. Rimman pentutokokin jatkuu. Neiti nötterö on osoittanut olevansa oikein pätevä pieni koirantaimi.


Ei kommentteja: