lauantai 1. elokuuta 2015

Rimmasta kasvoi (lähes) aikuinen

Rimma aloitti eilen ensimmäiset juoksunsa. Viikko sitten tuli 8 kk täyteen.  Aaaargh, kuinka aika kuluu nopeasti ja mulla ei ole enää pentua vaan nuori teini koira. :) Tulevan viikon aikana joudun lähettämään Raikun evakkoon vanhempieni luokse. Nyyh! :( Mutta turhaan sitä kotona kidutan, kun kerran vaihtoehtokin on..

Rimman koko näyttää nyt jämähtäneen n. 34 cm kohdalle, ehkä himpun alle. Juoksujen jälkeen kokoa enää tuskin tulee juurikaan, joten varma minikoira hän nyt taitaa olla. :) Palaan siis juurilleni. Miniohjaajaksi minikoiran kanssa. :D

Rimma on aloitellut agilityä harjoittelemalla putkea ja siivekkeitä. Isoin haaste meillä tulee olemaan irtoaminen. Tällä hetkellä harjoitellaan siis lähinnä siedättymistä minun liikkeeseen. :) Pitää joskus yrittää saada videota. Neiti on kyllä melko vikkelä eikä mulla kukaan aikaisempi koira ole ollut tässä vaiheessa NÄIN syttynyt tähän hommaan. Rimman motto "kaikki hommat vaan täysillä" pätee tässäkin. <3
Raiku (ja Ada) ovat palailleet pikkuhiljaa tauolta takaisin kentille. Ensimmäiset kisat kisataan parin viikon päästä piirinmestaruuksista. Adan aktiiviurahan on tässä jo päätetty SM-kisoihin, me treenaillaan välillä ja kisataan harvakseltaan ilman mitään sen kummempia tavoitteita. Tehdään niin kauan kuin Ada pysyy hyvässä kunnossa. Nythän sillä ei ole vielä minkään näköisiä ongelmia. :)

Omat pakara-takareisi ongelmat ovat tällä hetkellä ihan ok tilassa. Rusautin jotain ristiselästäni ehkä paikalleen jokunen viikko sitten ja sen jälkeen olen yrittänyt jumpata ja vahvistaa selkää, vatsoja, pakaroita ja reisiä. Siis lähinnä tukilihakset tulisi saada aktivoitua, jotta saan kerättyä lisää poweria muuallekin. Kuntoon kesäksi 2016 on alkanut! Jännää oikeastaan, voin olla vähän niin kuin oma "oppiprojektini" näiden fysioterapiaopintojeni aikana. :) Parasta oli kuitenkin se, ettei tilanne ole pahentunut parien agilitytreenien jälkeen. Keväällä ja kesällähän tilanne oli se, etten juuri treeneissä/kisoissa pystynyt keskittymään muuhun kuin oman kehoni tunnusteluun ja kipujen välttämiseen.

Kai sitä pystyi tänä kesänä aurinkoakin ottamaan?

 

Rimma 8 kk.


Ada <3 ja lelu

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Siis mitä mitä???? Opiskeletko sinä fyssariksi??? :-) Multa on mennyt ihan ohi tämä asia! Voi kuinka hienoa! Tervetuloa alalle!

Niin juu ja onnittelut Rimmalle naisten maailmaan astumisesta - se on IISOO etappi se! :-)

-Minna ja Sooda ja muut ponit-

AnnA kirjoitti...

Joo! Toinen lukuvuosi alkaa nyt syksyllä. :) Aika jännää. Tää on mulla mielessä pyörinyt jo pitkään ja nyt olen sillä tiellä.

Rimma kiittää. Hän ei oikein ymmärrä, mikä tämä juttu on.:)

Minna kirjoitti...

Jee! Upeutta ja mahtavuutta! Unelmia pitääkin tavoitella! Ja meidän alalla on niin valtavat mahdollisuudet erikoistua vaikka mihin - jos yksi osa-alue alkaa tökkiä ja maistua puulta, niin eipä huolta, kelkkaa vaan toiseen suuntaan ja uutta matoa koukkuun. Ei aina tarttee vaihtaa alaa kokonaan ja opiskella uutta ammattia, kun voi kätevästi kiepsauttaa vaan näkökulmaa ja asiakasmatskua toiseen suuntaan. Tosi näppärää, sanon minä! :-)

Tsemppiä opintoihin! :-)

AnnA kirjoitti...

Kiitos Minna! :)