maanantai 28. tammikuuta 2008

Bemarileiri, Oulu

Ellin kanssa oltiin viikonloppu Oulussa B-maajoukkueen leirillä. Kouluttajina Mikko Aaltonen, Mika Moilanen ja Taina Airaksinen.

Elisan kanssa lähdettiin Kuopiosta matkaan lauantaiaamuna klo.6.00. Treenit Virpiniemessä alkoivat klo.10.45. Aikaa koirien lämmittelylle onneksi jäi, vaikka pikkusen ajettiin harhaankin välillä (taas.. ollaan me vaan niin pirun hyviä suunnistamaan :D). Meillä ekana Mikon treenit (2,5 h), jotka oli todella hyvät ja haastavat. Siellä oli välistä vetoja, tiukkoja takaaleikkauksia, taakaakiertoja, pahoja putki-puomi hässäköitä, haastavia keppikulmia sun muuta.. Tehtiin sopivia ja meille tyypillisiä virheitä, jotka sitten saatiin kuntoon. Kerrassaan mainiot kaikin puoli :)

Välillä käytiin syömässä ja sit takaisin treenanilemaan. Nyt vuorossa Mikan treenit (2,5 h). Teema oli pikkusen eri kuin Mikolla aamulla. Nyt treenattiin kilpailun omaista radansuoritusta, otettiin aikaa ja yritettiin parantaa kierroskierrokselta. Välillä treenattiin (koulutettiin ohjaajaa ja koiraa) yksittäisillä asioilla ja otettiin aikaa jälleen. Minä olin harmi kyllä hieman jäässä; heikko kohtani pääsi taas esille. En meinannut saada iskua päälle ja se näkyi suorittamisessa. Mikan kanssa juteltiin ja se taas muistutti, että "Te ootte hyviä, kyllä minä sen tiedän ja teidät tunnen. Tää on vaan agilityä, ei saa vetää sitä hernettä nenään niin helposti :D". Tuo on niin totta, ja korjaustyö käynnissä jatkuvasti. Sain sitä syksyllä pois mukavasti ja muutamat kisat menikin "oikealla asenteella", mutta sit se alkoi lörähtää joulua kohti. No, henkinen työ jatkuu yhä :D

Illalla käytiin syömässä porukalla Oulun Edenissä. Tarjoilija-ukkelimme oli kyllä niin aneeminen niin ulkoisesti kuin muutenkin. Ikinä meinannut saada selvää, mitä se esim. puhui vaan aina se joutui toistamaan sanomansa :) Ruoka oli kuitenkin ihan ok. Mutta jälkkäri ehdottomasti parasta :D Yö vietettiin Elisan kanssa samassa mökissä Kurkisen Kimin ja hänen poppoonsa kanssa (meitä oli siis 4 ihmistä ja 4 koiraa pienessä mökissä, mutta kyllä sinne mahduttiin).

Sunnuntai-aamuna oli luento aiheesta "kuinka tulla voittajaksi ja pysyä huipulla?". Lotta kertoili hyviä pointteja ja puhui asiaa. Pisti taas miettimään lisää asioita. Just sopiva aihe mun kaltaiselle :D

Taina veti meille päivällä vielä yhdet treenit (2,5 h), joissa oli aiheena jälleen loppuun asti yrittäminen. Jälleen hyvää treeniä meille, tai siis minulle. Noista jäikin oikein hyvä mieli ja jälleen lisää pohdinnan aiheita kotiin.

Kokonaisuudessaan loistava viikonloppu. Nyt piti tehdä lista asioista, joita treenataan tämä talvi ja palataan sitten keväällä kisakentille entistä oppineempina ja henkisesti vahvempina. Tämä henkinen puoli on nyt se, johon minä aion keskittyä täysillä. Elli oli kuitenkin koko viikonlopun loistava. Se oli kokoajan iloinen ja pirteä. Ei tietoakaan leikkauksesta enää. Muuttunut vaan lähinnä iloisemmaksi (jos se enää on mahdollista) sen jälkeen..

Pääsiäisleiriä Turussa odotellen,

Anna ja Elli (ja Ada the kotihiiri)

Ei kommentteja: