sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Muutto..

Elikkäs muuttopuuhissa ollaan oltu tässä viimeisellä viikolla. Mulla alkoi apteekissa viimeinen harjoittelujakso ennen oikeasti valmistumista ja tämän harjoittelun suoritan siis Varkaudessa. Vaikka matka Kuopion ja Varkauden välillä ei ole kuin reilu 70 km, matka aika on kuitenkin sen n. 45 min eikä mulla mielenkiintoa kuluttaa päivästä keskimäärin 10 tuntia töihin ja matkustamiseen, joten vuokrasin paikan päältä kämpän. Keskiviikosta lähtien ollaan siellä siis asuttu. Elli ja Ada mukana tietysti.

Hyvin ovat ihan sopeutuneet uuteen paikkaan. Ensimmäisen työpäivän jälkeen kun tulin kotiin kuului kyllä pihalle asti kun koirat haukkuivat, mutta sen jälkeen ei ainakaan ole minun korviin kuulunut pihaustakaan.. Lievää alku kankeutta siis ilmassa. Kyllähän ne osaa päivät keskenään olla! Tottumiskysymys vaan uuteen paikkaan ja kerrostalon ääniin :)

Ei me Kuopiota kuitenkaan olla todellakaan hylätty. Treeneissä käydään täällä aina kun vaan päästään ainakin näin talvikaudella. Vähän se vaatii tietysti tiukkaa aikataulua ja järjestelyjä, että ehditään aina porhaltaa Kuopioon, heittää toinen elukka leväselle ja sännätä toisen kanssa treeneihin ja vielä lämmitellä ja ... Noh, kokeillaan nyt ainakin. Kesällä sitten katsotaan jos Varkauden porukka ottaa meidät mukaan omiin treeneihinsä.. Näin on ainakin jossain vaiheessa ollut puhetta :)

Palaillaan taas! Talvi alkaa varmaan jo kohta kääntyä kevääseen, vaikka tuntuu ettei koko talvi ole vielä edes alkanut.. Ei ole päässyt luistelemaan, hiihtämään, rinteeseen.. Aina tulee taivaalta jotain lakanoita jossei vettä, ja pakkasta nyt ei ainakaan ole 2 astetta enempää!! :/.. Inhottavaa..

Ei kommentteja: