lauantai 23. helmikuuta 2008

Kuulumisia

Meillä menee ihan mukavasti. Koirat on nyt sopeutuneet ja minä saanut kämppää laitettua koko ajan asuttavampaan kuntoon.. Työpaikka on edelleen mukava, työt mieluisia ja porukka siellä loistavaa. Oppiakin tulee koko ajan lisää. :)

Rankkaa meinaa olla, kun yrittää ehtiä treeneihin Kuopioon 2 kertaa viikossa. Ellin kanssa keskiviikkoisin ja Adan kanssa perjantaisin. Jos viiteen töitä, niin siinä ei auta paljon löysäillä jos mielii ehtiä treeneihin seitsemään.. Mutta näin yritetään mennä huhtikuulle saakka kunnes Varkauden porukka ottaa meidät armollisesti mukaan treeneihin ulkokaudelle siirryttäessä :)

Kisoista alkaa olla nyt niin kauan, että mieli tekee jo kisoihin. Varsinkin Adan kanssa, kun meillä on alkanut vihdoin synkata paremmin tuolla radalla. Kiva päästä senkin kanssa kisaamaan.. Voisin sanoa, että hyvä vaan kun en ole kisannut sen kanssa siellä kakkosissa vielä. Nyt se alkaa olla vasta valmis yrittämään kohti kolmosia :D Maaliskuussa avaamme kauden kisakentillä molempien kanssa. Sitä odotellessa siis...

-Anna ja söhelöt-

1 kommentti:

Mervi kirjoitti...

Adalle ois haaste meidän blogis :)

ja mamilta terkut teidän mamille!!!

-mila-