maanantai 24. maaliskuuta 2008

B-maajoukkueleiri

Noniin.. Nysseon sitten takana, viimeinen bemarileiri tältä kaudelta. Tällä kertaa käytiin leireilemässä Turussa saakka. Perjantain vastaisena yönä herättiin meiltä klo. 3.00 ja lähdettiin ajelemaan päämäärään klo. 4.15. Kyydissä siis Elisa ja Essi. :) Kyllä hapotti, mutta perille päästiin kuitenkin suhteellisen virkeinä klo. 10 jälkeen.

Treenit alkoi klo.11.15 Janitan kimurantilla radalla. Tarkoituksena oli mennä pari kohtaa radasta (sai olla max 5 estettä) ja hioa ne kuntoon ja sit vetää rata (27 estettä) läpi nollana. Jos tuli virhe niin ulos ja kohta uudelleen yrittämään. Treenit oli todella hyvät. Opittiin uusia ohjauskikkoja (saksalainen ja flippi) ja Janita laittoi taas tosissaan miettimään ajoituksia, rytmitystä ja linjauksia. Treenien jälkeen tiesi treenanneensa kovasti, mutta käteenkin jäi erittäin paljon :D

Iltapäivällä oli myöhemmin Jaakon treenit. Ne olikin vielä teknisemmät kuin Janitalla. Nämäkin treenit opetti kyllä paljon! Pakkovalsseja laitettiin kohilleen ja teemana oli uskaltaa vetää rohkeasti ja täysillä koko rata läpi antaen koiran tehdä enemmän töitä. Kotona, kun videolta katsoi nämä treenit ja otti kellon kanssa aikaa, niin Elliltä lähti 2 min ajasta pois kun verrattiin minun "omalla tyylillä" mentyä rataa ja sitten rataa, jossa vietiin koiraa rohkeammin pakkovalssaillen ym. Että näitä ruetaankin sitten treenaamaan ihan tosissaan. Ja kello otetaan ehdottomasti useammin treeneihin mukaan ;)

Illlalla oli Virran Raunon mielenkiintoinen luento kisakoiran ruokinnasta ja se antoi taas ajattelemisen aihetta lisää. Pitää joskus kokeilla niitä kikkoja, joita Rauno esitti, vaikka Ellille ei varmasti käy läheskään kaikki Raunon käyttämät metodit. Mutta kokeillaan jotakin :)
Yöllä uni kyllä maistui. Onneksi seuraavan päivän treenit oli vasta klo.11 niin aamulla oli aikaa herätä rauhassa, käydä syömässä ja lenkillä koirien kanssa.

Viimeiset treenit oli Raunon vetämät. Siellä mietittiin linjoja ja keskityttiin vetämään rata läpi rohkeasti koiraan ja itseen luottaen. Todella hienosti meni meillä nämä :) Alkoi tuntua taas tekeminen siltä, miltä agilityn kuuluukin tuntua. Erityisen tyytyväinen olin, kun Elli ei ampunut puomin alla olevaan mutkaputkeen vaan lähti puomille. Tätä on meinaan kanssa treenattu ja paljon ja nyt oli eka kerta kun pystyi tuota testaamaan muualla kuin omissa harkoissa. Toimi! :)

Siinä se leiri sitten oli. Paras leiri ikinä. Paljon jäi käteen ja nyt sormet syyhyää treenaamaan ja kisoihin! Ensi viikonloppuna sitten päästään omiin kisoihin. Tällä hetkellä motivaatio lajiin jälleen huipussaan, mikä on välillä tässä ollut katoamaan päin. Mutta nyt on kaikki taas kunnossa.
Yes, AGILITY Rulezzzz!!! :D :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,

Kiva ku pistit linkin ja pääsin lukemaan kuulumia! Kisaamaan nyt sit vaan! Päästiin sinne Battiin ja mekin purinalla vedettiin 3 rataa. 2hyl ja 1 nolla (kunnon vääntönolla :)) Mut hyvin suju kyllä kaikki radat, ku ottaa huomioon ton 8 kk tauon. Mitä nyt lähdössä vähän nyki ja siinä keskusteltiin pidempään joka radalla..

Missäs näkyillään? Stadi gamesit viimeistään? Voi tosin olla et tultais Mliinkin huhtikuun kisoihin? Mäki oon katsos löytänyt motivaation taas, oli niin kivaa purinalla juosta..

Anonyymi kirjoitti...

Apua, en mä tienny et tuo mun kommentti tuohon tuli. Sen saat siis poistaa mikäli mahdollista :D

AnnA kirjoitti...

No äläs nyt. Ihan kiva kun kommentoit, antaa vaan olla... En nimittäin oo varma osaanko poistaa :D :D
Joo, se on tosissaan kiva, kun saa kadotetun motivaation takasin. Mulla koko viime vuosi oli sellasta motivaation hakua ;) Mut nyt se on taas löytynyt.

Stadigamesit ei oo mikään varma nakki. Katellaan josko tultais.. Työvuoroista kun ei oo vielä mitään tietoo, vaikka ainahan sitä vois esittää toivomuksen. Mutta tulkaa sinne Mikkeliin! Mä oon menossa sunnuntaiksi, lauantaina töitä niin sillon vasta päästään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei joo, Mikkelissä nähdään!! Just soittelin Teijalle, ku mennään niille yöksi. Kiva homma :D Sitä ennen kerkeää treenatakin pari kertaa ;)

AnnA kirjoitti...

Nonnii! Siellä sitten ;) Treeni-iloa!