torstai 1. toukokuuta 2008

Hyvää Wappua!

Meikäläisellä oikein extra rauhallinen vappu tänä vuonna. Olin viiteen töissä enkä jaksanut Kuopioon lähtee ajelemaan, joten vietin koirien kanssa mukavan illan lenkkeillen ja Tv:tä tuijottaen. Kerrankin tällainen vappujuhla :)

Vappupäivänä (siis tänään) köröteltiin Pieksämäelle kisoihin. Kannatti lähteä, sillä mun ennustus kävi toteen ja Adan kanssa saatiin vihdoin se eka nousunolla kolmosiin ;) Oli kyllä niin tehty nolla kun voi olla... Nää on aina sellasia, millasilla ei voi kauheesti kehuskella :D Kerran meinasin juosta koiran yli ja kaikkee... Mutta nolla tuli, Se on tässä vaiheessa tärkeintä!

Ellin kanssa päivän saldona 2x5vp. Ekalta radalta napsahti puomin alastulolta virhe!! :) OHO! Aika harvinaista herkkua meille. Mut ei mitään, rata oli hyvä ja koira kulki. Olis ollu nopein aika..
Toiselta radalta kosketusvirhe. Puomin jälkeen piti mennä putken päähän joka ei tietysti ollut se, jonka Elli oli lukinnut jo puomilla. Kontaktin otti hienosti (nyt vein ihan rauhassa), mutta lähti sitten kohti sitä väärää putken päätä ja me vähän mietittiin suuntaa sillä seurauksella, että koira pyöri hetken jaloissa ja taisin kyllä antaa sille vähän monoa... Että näin. Mut molemmat radat oli oikeesti hyviä. Koira kääntyi tälläkertaa oikein hienosti ja oli kuulolla muutenkin. Pikku vitoset ei tässä haittaa ;)

Sää oli aivan huippu. Lämmintä 22 astetta eikä tuuli häirinnyt. Kesä tulee, ihanaa!! <3
Harjottelua olis vielä jäljellä 2 päivää, sitten 2 viikon lomalle ja takaisin töihin valmistuneena farmaseuttina. Näin se elämä vaan kuljettaa...

Ei kommentteja: