tiistai 16. joulukuuta 2008

Joulu tulloo..

Nii se vaan tekee... Ja meikäläisellä tahtoo olla kaikki vielä ihan kesken. Mutta onneksi perjantai on vapaa ja sillon ehtii käydä vähän shoppingilla tonttuilemassa.

Onneksi tänne nyt näillä näkymin on tulossa valkea JOulu, mikäli mitään kummallista taantumaa pakkasten suhteen ei ehdi tulla. Mää NIIIIIN toivon, ettei tulisi. Oon kuiteskin aika joulu-ihminen ja jouluna kuuluu olla LUNTA <3 Paljoo ei kyllä ehdi joulusta nauttia, sillä tää työn teko on kaameeta verrattuna opiskeluaikojen n. 3 viikon lomiin.. Nyt Vapaata vaan aattona ja joulupäivänä, tapanina taas sorvin ääreen... Mälsää.. :/ Mut parempi kun ei mitään!

Niin ja sit niistä mun treeneistä perjantailta. Längillä kokeiltiin nyt ekaa kertaa kontakteja (Aa ja puomi) ja oli ihan onnistunut treeni. :) Mentiin hihnassa molempien kanssa, etteivät vaan pääse kiertämään tms. Hyvin meni ja loppuun uskalsin kerran päästää irti asti.. Onnistui edelleen :D Ja niinkuin arvasin, oli Ada tässä lajissa pätevämpi. Mulla oli palkka n. metrin päässä alastulosta maassa ja koirat joutui pikkasen niiaamaan tullessaan läpi längistä. Ada painui hyvin kovaa alas, pari kertaa tosin otti maassa pakkia ja työnsi takajalat kontaktille.. :) Niinhän sen on tähän asti tarvinnut tehdä! Mutta kyllä varmaan nopeeta tajuaa, mitä mää siltä oikeen pyydän. Vaatii vaan toistoja ja toistoja... Kattoo, miten multa onnistuu taas tällanen pitkäjänteinen työ.. AIka vierasta mun temperamentille :D Mutta alku vaikutti lupaavalle.

Ellin kanssa myös ihan ok, mutta siitä näkyy taas se vuosia tehty tyyli. Hidastaa melko paljon vaikka kylläkin selvästi alkoi kiriä loppuun kohti, kun tajusi mistä se palkkaa oikein tulee. Kyllä vanha muorikin oppii ;)

Mukavaa jOulun odotusta kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Koska meillä ei sattuneesta syystä nyt kontakteja treenata täytyy tyytyä toisten treenejä seuraamaan :) Ja hyvältähän tuo kuulostaa! Hauskaa Joulua!