perjantai 23. tammikuuta 2009

reenejä, reenejä..

Talvi on aina tällasta aikaa, että treenaillaan ja treenaillaan.. Odotellaan lämpimiä päiviä ja kenttien sulamista.. Vaikka ei sillä, nyt meillä on tosi hyvät treenimahdollisuudet ja hyvä, lämmin, mattopohjainen halli.. Mutta mun tekee jo mieli kisaamaan :) Toisaalta ihan sillä on syksyllä kisailtu enemmän, ettei tarviis sitten pitää mitään kiirettä talvella nollien suhteen. että sais vaan tiiättekö olla ja treenailla hyvällä omalla tunnolla. Ja mä sitä paitsi vihaan maneesikisoja, joita täällä meilläpäin on tarjolla talvisin. Siellä juokseminen on kuin suossa rämpisi. Ihan kamalaa! Ja kaiken lisäksi voi olla, että pakkasta joko on aivan kaameesti... Tai sit ei yhtään vaan paska sen kun roiskuu :/ Että sinällään oon ihan tarkoituksella jättäny talven kisoja pois.

Mutta nyt kuiteskii tekee jo mieli kisaamaan. Varkauteen pitää päästä ystävänpäivänä vähän kirmaamaan, vaikkakin siellä se maneesin alusta on.... Noh, ei mikään kovin hyvä :D

Tänään oli taas aivan älyrttömän kivat treenit. Keppikulmia oli ja sit vaudikkaita pätkiä. Elli oli AVOKULMISSA haka! Siis ELLI! Se yllätti tänään ja teki joka kerta oikein :D Jee! Ei oo meikäläisen treenit menny ihan hukkaan sen kanssa. Adalla oli taas vaihteeksi enemmän intoo kun ajatusta mukana ja sit se mennä kouhotti välistä ihan miten sattuu kepeille.. Adahan osaa kotosalla avokulmat kyllä 95 %. Nyt sain vähän hinkata ja lopulta sekin alkoi taipua ja muistaa ajatella ennen syöksymistään.. Alkoi tulla onnistumisia ja virheet loppui siihen. Adasta oikein näki kuinka se taas koki sellasen AHAA- elämyksen. Muisti taas miten ne kepit oikein olikaan suoritettava.

Hinkkasin molemmilla tänään myös A:ta längillä. Ellikin tulee jo niillä huomattavasti kovemmin alas eikä jarruttele tullessaan. Kyllä se siitä. Adahan taas on tässä lajissa niin loistava. Nyt se tulee jo niin lujaa alas, että välillä hirvittää :D Mutta toisaalta joka kerta kun oon vaatinut, se jättää kyllä takatassut kontaktille. että on sillä tässä kuitenkii jonkun verran malttia mukana. Vähän jänskättää viedä se kisaamaan kuukauden päästä.. Siellä nähdään, mitä ollaan ihan oikeesti saatu aikaan noilla kontakteilla.. Kisat kun on kuitenkin ihan eri juttu kun treenit... ;)

Mutta nyt painutaan nukkumaan, että jaksaa huomenna nauttia vapaasta viikonlopusta! Varmaan aika myöhään tulee kuitenkin huomenna nautittua ;)

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Hienoa ja onnittelut Anna ja Elli !! Siis noista avokulmakepeistä : ) Joskus niistä ja niiden tarpeellisuudesta osata on keskusteltu meidänkin treeneissä muistelen ; )