maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen

..alkaa jo olla pian takana päin, mutta olipahan kiva 4 päivän vapaa! Aika juhlallista jo tosiaan ;)

Lauantaina ehti käydä ihan ajan kanssa shoppaamassa ja vaikka tällä kertaa ei mukaan lähtenytkään kuin yhdet kengät, niin kylläpä oli mukavaa :) Niin ja tietty se, et sai nukkua aamullakin rauhassa piiiitkään. Ai että.

Illalla otettiin lauantaina vähän univelkaa humppaamalla kamujen kanssa ja pitämällä muutenkin oikein ajan kanssa hauskaa. Ja oli oikein onnistunut ilta! Kiitti Elu, Anu ja Tanja ;) Sunnuntaikin oli sit aikaa palautella ihan rauhassa, vaikka eipä tuo kanki pahasti painanut - ei sillä ;)

Tänään käytiin sit Elisan ja shelttien sekä Anun ja Lilo-villiksen kanssa lenkillä metsässä ja kyllä koirilla oli mukavaa. koko metsä raikui ja lumi pöllysi kun tytöt pani juosten. Adalle tottakai taas sattui ikävästi, kun leikin tuoksinnassa "ylä-antura" hieman nirhautui johkin ja nahka oli jälleen rullalla.. Vertahan se vuosi, mutta ei se onneksi häirinnyt enempää ja leikit pystyi jatkumaan.

Noh, koko pääsiäinen on ollut oikein rentouttava ja nyt jaksaa taas painaa reilut 5 viikkoa, kunnes kesäloma koittaa. Meikäläinen viettää meinaan lomansa jo touko-kesäkuussa niin, että SM-viikonlopulta palaan sitten suoraan töihin. Aika hurjaa ajatella, että kesä on jo niin lähellä! Kyllä sitä jo odotetaankin.

Lämpimiä kevätpäiviä!

ps. Elli se jo täytti 8 v tuossa huhtikuun alussa. Ei sitä ikä vielä paina, mutta silti tuntuu vähän surulliselta ajatella, että koko ajan se vaan vanhenee... Tämän kesän pentuhaaveet alkaa olla jo kuopattu.. (paitsi jos tiedät jossain jonkun lupaavan kesäpennun, niin mulle voi ilmotella ;)) Nyt taidan siirtää nokan kohti ensi kevättä ja kesää; josko siihen mennessä olisin löytänyt jonkun miellyttävän yhdistelmän ja pääsisin nauttimaan ihanasta pentuajasta. <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se 8 vuotta ole vielä paha ikä...meidän Huldalle tulee täyteen 15 kesäkuussa ja vielä se jaksaa (ei toki agilityä, mutta lenkillä käydään...)
Kesäntulolle pidetään kovasti peukkuja, vaikka ei kauhean hyvälle näytä, argh!
Toivottavasti tässä törmäillään kesän mittaan harjoituskentällä, kun Mian&Hipun kanssa siellä varmaan tullaan paljon käymään...voisimme Iisan kanssa neuvoja ottaa vastaan!
Hyviä kisoja toivotellaan teille=)
-Jaana&Iisa&Hulda-