maanantai 25. toukokuuta 2009

Hyvää ja huonoa

Hyvää on se, että mun kesäloma on virallisesti lähtenyt käyntiin.. Ja vieläpä sillai, että säätkin tuntuu suosivan, on sopivan lämmintä ja poutaa :) Tämä viikko menee tässä Kuopio - Varkaus akselilla, mutta maanantaina lähtee laiva Helsingistä Itämeren aalloille kohti Tukholmaa. Tullaan viettämään Aulin kanssa mukava (toivon mukaan) kesäreissu! Siinä sitä reissua onkin. Sit treenaillaan kohti SM:ä ja käydään vielä ehkä moikkaamassa isovanhempia Puumalassa. ;)

Mutta sit niihin HUPU:n kisoihin, jotka oli tuossa viikonloppuna. Lauantaina päivä meni töissä (oli lämmin!!) ja sunnuntaina kisailtiin ite. Otin molemmille 3 strattia. Ada pääsi suoraan juoksujen jälkeen tositoimiin. Pari kertaa ehdin käymään yksin kentällä ottamassa jotain pientä. Oli neiti aika täpinöissään, kun pääsi radalle kirmaamaan. Ekana oli hyppyrata, joka onnistui ihan nappiin! Aiva älyttömän hyvän tuntunen koira, joka meni raivolla eteenpäin. Tämä rata voitettiin aika suvereenisti, oli vertailukelpoinen aika myös maksien kanssa :) Enteili kyllä tuo kipinä aika pahaa kontaktien kannalta.. Arvasin oikein. Molemmilta agiradoilta virheet puomin alastulolla.. Plääh! Ei ollu pahoja virheitä; meinaan, ettei nyt mitään yltiöpäistä ryntäämistä, mutta, mutta.. silti! Työtä jatketaan. Meillon pari-kolme viikkoa aikaa saada napautettua kontaktit parempaan kuntoon. Hyllytin molemmat radat heti puomin jälkeen ottamalla puomin uudestaan. Tässä vaiheessa painui kyllä oikein loistavasti alas maahan asti - ja odottamaan :D Jospa sain sitä edes vähän napautettua! Aa:lla ei ollut mitään ongelmaa - kauniisti alas asti, mutta hyvällä vauhdilla. Yes!
Inhottaa vaan, kun tuo puomi on ollut niiiin hyvä tässä koko kevään. Ni nyt sitte kohti isoja kisoja pitää alkaa panikoimaan.. Tai ei panikoimaan, mut kumminki. Lisähaastettahan mä tässä kaipailen... :D Mutta ei me lannistuta, vielä mä ne kontaktit saan sille kuntoon sellasiksi kun haluun. jossen tänä kesänä niin ainakin ensi kesäksi! :D Meinasin, että lähden vielä viikko ennen SM:ä Kajaaniin Adan kanssa kontaktitreeneihin, mutta sitte aattelin, että p****t lähen! Nyt, kun kerta päästään niihin kunnon treeneihin, niin treenataan siellä. Pitää yrittää saada koira sellaseen kiihkoon, että voin treenata kisanomaisia kontakteja, ja konahtaa sille tarvittaessa.. ;D

Sit Elli. Elli joutui raukka odottelemaan pitkään ennen kuin pääsi itte radalle. Eka rata lähti ihan lupaavasti, mutta sit ennen puolta väliä lensin peruuttaessa persiilleni ja vaikka pakka tuntui pysyvän kasassa ok, niin silti kohta kolisi puomi tälläkin neidillä.. Gggggrrrr #!**Î#!* Vitonen tältä radalta. Treenataan muuten kuulemma kaikki takaperin juoksua ens treeneissä tiistaina :D Tokalta radalta kontaktien kuntoonlaitto ja valuvien valssien kanssa maaliin nollaradalla. Sija oli 3., mikä ihan ansaittua. Ei päästy oikein rytmiin missään vaiheessa niitten hitsin valssien takia.. Minen tykkää tollasista valssiradoista! :D Vika rata oli taas hyppyrata. Tää meni ihan jouhevasti ja tuntui hyvältä, mutta sitten lopussa ennen viimeisiä putkipyörityksiä oli suoranpätkä, jossa käskytys hukkui ryntäämiseen ja vein Ellin ohi pituuden.. suoralla..! En yhtään osannut ajatella, et se ei lukiskaan sitä pituutta ja keskityin vaan ehtimään putkelle ajoissa.. Ja sehän kostautui. :D Ja taas opimme kantapään kautta jotain uutta!

Kaikin puolin kuitenkin mukava agilityntäyteinen viikonloppu. Nyt seuraavat viikot ei auta kuin keskittyä tuohon Adaan ja sen puomiin. LÄnget ja makupalat tulee olemaan kovassa käytössä :) Palataan tunnelmiin myöhemmin! Hyvää kesänodotusta kaikille!

Ei kommentteja: