sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Jyväskylässä liideltiin

Vapun jälkeen heti seuraavaksi paras viikonloppu (ilmojen puolesta siis) osui nyt Jyväskylän viikonloppuun. Lauantaina nokka kohti Jyväskylää hyvissä ajoin iltapäivällä ja koirat ja tavarat veljen luoksi säilöön.. Piti ehtiä vielä kurkkaamaan pari kauppaa keskustassa.. Illalla ravintolassa syömässä ja lopuksi lenkki sekä euroviisuja :) Voi, miten oli mukava ilta. Jyväskylä oli ihan yhtä mukava kaupunki kun aina ennenkin. 4 kk siellä toissa vuonna asuin ja ihastuin.. Ehkä vielä joskus sinne muutankin.. mahdollisesti..

Noo, mutta eniveis. Kisaamaanhan sitä etupäässä tultiin. Sunnuntaina oli tarjolla kolme kisaa kolmosille ja osallistuttiin Ellin kanssa kaikille. Eka oli hyppis ja sitten kaksi agirataa. Ada potee juoksujen viimehetkiä, joten raukka joutui tyytymään verryttelylenkkeihin ja häkissä odotteluun.. Voi raukka, kuinka sitä ottikin päähän ;D Mut enää viikko, niin sekin pääsee purkamaan agilitypaineensa HUPU:n kisoihin. Pitää yrittää saada neiti kerran esteille ennen sitä, muuten voi käydä ehkä huonosti.. :D Adhd ei välttis pysy nahoissaan..

Mulla on tapana aina sillon tällön teemoittaa kisoja, jolloin keskityn aina erityisesti tiettyihin kokonaisuuksiin. Kun näitä asioita harjoittelee ja pohtii etukäteen niin sitten niissä vuoden tärkeimmissä kisoissa toivonmukaan on kaikki tarvittavat eväät mukana ja pystyy lyömään palaset kohdalleen loistavaksi kokonaisuudeksi.. JOlla sitten pärjätään.. :) No tällä kertaa olin päättänyt keskittyä erityisesti oman pääkoppani hallintaan. Rentoja ratoja hyvällä draivilla ja tulokseksi nolla. Yes! Onnistuttiin hienosti. Tulokseksi TRIPLANOLLA joista kaksi voittoja ja yksi 3. sija.

Elli oli niiiin hyvä tänään! En tiedä johtuiko siitä, että sain nyt keskittyä vaan ja ainoastaa Elliin, kun Ada ei ollut kisaamassa vai mistä..? Joka tapauksessa pääsin taas sille tasolle Ellin kanssa, jossa ollaan parhaimmillamme. Koira kulkee kuin ajatus ja mulla on koko ajan varma tunne siitä, mitä tehdään ja minne mennään seuraavaksi. JOkaiselle radalle lähdettäessä oli itseluottamus kohdillaan ja tuntui taas siltä, että mikään ei ole vaikeaa; koiraan voi luottaa 100 %. Että se osaa ja tekee kyllä kaiken oikein, kun vaan vie sitä oikein ja määrätietoisesti. Tästä on hyvä mieli jatkaa työtä kohti SM-kisoja ;)

Eka rata oli hyppis, jossa onnistuttiin lähes nappisuorituksella. Rata oli kivan virtaviivainen ja vauhdikas, mutta koiran tuli kuitenkin olla lapasessa koko ajan. Tältä radalta nollavoitto. Tokalta agiradalta kanssa nollavoitto. Ei ihan niiin hyvä rata kuin ensimmäinen, mutta oikeasti siinä oli vaan yksi käännös, johon en ollut ihan täysin tyytyväinen. Sepä ei kuitenkaan varmasti muiden silmiin näkynyt.
Vika agirata alkoi vauhdikkaasti ja myös tökkäsi vauhdikkaasti Aa:lle, jonne Elli tuli todella kovaa ja lensi naamalleen päin Ylösmenoa. Vauhti tökkäsi, mutta koska Elli vaikutti kuitenkin olevan kunnossa ja jatkoi mielellään niin ajattelin, että no annetaan sitten mennä. Vein loppuradan vähän puoliteholla, mutta kuitenkin hyvällä tempolla, jotta pystyin seuraamaan, jos koiralle tulee jotain.. Mutta eipä tullut. Vähän lipoi huuliaan mennessään, minkä syy selvisi maalissa. Nenän alla nahkat taas rullalla.. :( Voi sitä, kun toinen on niin urhea aina. Loppuun mennään vaikka vähän kirpaiseekin. Nyt ollaan puhdistettu haavaa ja hoidettu sitä rakkaudella :D <3 Vikalta radalta siis sijoitukseksi se 3.

Olipahan mukava viikonloppu! Nyt vaan kolmeksi päiväksi töihin ja sitten alkaa meikkiksen LOMA! Jei! Suunnitelmia on pikkuisen, mutta aika löysä loma varmaan tulossa. Vähän pitää käydä kavereita moikkaamassa ja sit 1.6. Tukholmaan risteillen. Viikonloput menee lähestulkoon kaikki harrastusten parissa. Stadi Gamesit joudun valitettavasti jälleen jättämään väliin. Pöh. Ehkä sitten ensi vuonna.. ;)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Onnea hienosta viikonlopusta !!

Jaana kirjoitti...

Hienosti teillä on taasen mennyt, onnea=)

Ja oikein mukavaa alkavaa lomaa!!!

-Jaana&Iisa-

Karoliina kirjoitti...

Voi Anna, sä oot oikeesti ihan Kone!! Onnea!! Harmi, ettei nähdä Stadi Gameseissä, mut parin viikons päästä sit Sm'ssä!! Jeij!!