sunnuntai 6. syyskuuta 2009

odotusta ilmassa

On todellakin. Enään reilu viikko niin lento kohti Itävallan mittelöitä voi alkaa ;) Ihanaa päästä hetkeksi pois tästä arjesta ja ennen kaikkea. Ihanaa päästä kirmaamaan isolle areenalle agilityn kuninkuuskilpailuihin:) Voin jo kuulla ja tuntea sen hallin ilmapiirin.

Tässä on nyt tehty järjestelyjä ja kaikki alkaa olla kunnossa. Kassissa oloa Elli on harjoitellut hyvällä menestyksellä. Laitan sen kassiin ja hurautetaan tyttöjen kanssa autolla jonnekkin metsälenkille. Hyvää harjoitusta liikkuvassa autossa :) Maija hieroi Ellin tänään viimeisen kerran ennen reissua. Ei mitään kummallista. Takapään ja lantion jäykkyyttä, mutta liikkuvuus on hyvä ja tuo on normaalia urheilevalle koiralle. Ekinokokkoosilääkitys hoidetaan kuntoon ensi viikon ainana, jotta pääsemme takaisin Suomeen.

Viime viikonloppu meni leireillessä Turun suunnalla. Mukava ja onnistunut leiri, mikä tietysti tärkeää tässä vaiheessa :) Eilen käytiin ottamassa molempien kanssa pientä ratapätkää ja kontakteja. Molemmat toimivat hyvin. Tiistaina on vielä treenit ja lauantaina sitten piirinmestaruudet. Siinä olikin sitten meidän agilityt ennen matkaa :) Pitää vaan toivoa, että kisat menee Ellin kanssa hyvin, jotta jää hyvä tuntuma päällimäiseksi.

Adan kanssa käytiin pari viikkoa sitten Iisalmessa kisailemassa. Oli hyppis ja kaksi agirataa. Hyppikseltä tuli nollavoitto, ja perusradoilta molemmilta vitoset. Ja ne vitoset tuli putkilta!! Kieltoina!! Koira, joka ampuu putkiin kielsi kaksi kertaa putkilla. Noo, sit seuraavaksi ne selitykset ;D Eka kielto tuli, kun lähdettiin Aalta niin, että koira piti lähettää umpikulmassa olevaan putkeen. Ada ei osannut hakea putkensuuta vaan törmäsi tukena olleeseen kanisteriin. Teki samaa seuraavalla viikolla treeneissä, kun kokeilin. Oli siis opetettava tuo koiralle.. Nyt se on tainnutkin jo mennä jakeluun, sillä eilen ei tullut enää tuota virhettä.
Sit toisella radalla tehtiin nollaa tokavikalle esteelle asti, joka siis oli se putki. olin suunnitellut valssia, mutta päätinkin kesken radan että teen "flipin". No sitten kesken liikkeen päätinkin olla tekemättä flippiä enkä valssiinkaan enää ehtinyt. Ainoa mahdollisuus oli puolivalssin yritys, joka oli siinä vaiheessa koiralle jo niin ristiriitainen viesti, että Ada pyörähti putken suulla ympäri. se katto mua kysyvästi ja huusi "Päätä nyt jumankeuta minne päin tässä ollaan menossa, ei noista viesteistä kukaan ota selkoa!". Voi että mua kiehutti oma tyhmyyteni! Mistä taas muistui mieleen: Älä vaihda suunnitelmia kesken kaiken vaan pysy siinä mihin olet rataantutustumisessa päätynyt..

Mutta kaikin puolin kivaa oli vaikka kotiintuomisina olikin palkintojen lisäksi yksi kappalle silputtuja kevythäkkejä (Ada päätti tulla osallistumaan itsekin ensimmäiseen rataantutustumiseen ja oli siis syönyt itsensä Ellin häkistä ulos).

Jep,Nyt ehkä pienille päikkäreille sadepäivän ratoksi.. jospa sitä lenkille pääsisi sitten illemalla..

3 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Onnea miljoonasti Itävaltaan!! Me toivotaan ja peukutetaan niin kovasti kotona :)

Karoliina kirjoitti...

Yhdyn edelliseen!! Tsemppiä ihan sikana! :) Sä osaat ja koira osaa ja yhdessä te ootte ihan mahtava pari!

Unknown kirjoitti...

Yhdyn EDELLISIIN :) Tsemppiä ja peukut on varppina pystyssä teille!

Ei ole mitään, mitä te ette osaisi yhdessä ;)

Loistava pari!