sunnuntai 13. syyskuuta 2009

samperin lenssu..

Ei olis enää tarvinnu tulla! Kaikkeni oon yrittäny välttääkseni; vitamiineja, maitohappobakteereja, käsien pesua ja flunssasten asiakkaitten karttelua. Mutta ei, nenä on tukossa ja pysyy. :/ Äärr. Mustaviinimarjamehua on tässä nyt litkitty, hunajalla tietty ;) Jospa tää vielä menee ohi tai ainakin paremmaks ennen matkaa. Mukaan varataan tietty duactia, nenäsumutetta ja särkylääkettä :D

Eilen kisailtiin Varkaudessa yksilöpiirinmestaruuksista. Ei tullut mestaruuksia kummallekaan ja nollatkin oli ikävän tiukassa. Ellille molemmilta radoilta 5 vp tiputuksista. Hyppärillä tippui okseri ja agiradalla muurinpalikat (agirata päätyi lopulta hylkyyn, kun puomin jälkeen putki veti sivulle mukavasti). Elli ei YLEENSÄ tiputtele, mutta nämä oli paikassa jossa molemmissa hypättiin "tyhjään" ja käännyttiin 180 astetta. Käskytys oli liian kovaa ja hypyt jäi liian hätäisiksi -> Pam! No, hyvä että tämä tuli taas esille nyt. Osaan varautua viikon päästä, mikäli Itävallassa vastaaviin törmäämme :) Agiradalla keskityttiin sitten kontakteihin, mitkä menikin hyvin. Jejjesjes! Lisäksi mulle oli tärkeintä tässä "kenraalikisassa", että saan oman pääni kasaan ja kykenen hyviin, ehjiin kokonaisuuksiin. Siinä onnistuttiin. Hyvillä mielin siis matkaan :)

Ada vaikutti olevan taas "Jibii, täältä tullaan"-tuulella, joten otin hänen kanssaan tavoitteeksi pakan kasassa pitämisen. Hyppyrata sujuikin oikein mallikkaasti loppukiemuroihin saakka, kunnes sitten alkoi kuminauhan venyminen, ja alas tuli ensin yksi rima ja sitten ns. kaahaus - kielto. Agiradalle mentiin asenteella, että NYT! Ja sain kuin sainkin väännettyä nollalla maaliin. Olo oli huikea kun onnistuttiin vaikka matkalla oli monia läheltä piti tilanteita ja kumppari venyi ja löystyi vuoronperään :D Kontaktit oli kuitenkin hyvät ja neidillä asenne kohdallaan. Sijoitus oli tässä 2. kohtuullisella ajalla :)

Mulla on Adaa ikävä jo valmiiksi. Ollaan nyt Kuopiossa porukoilla ja tännehän se sitten jää reilun viikon ajaksi :( Ada tulee pitämään huolen, ettei täällä arki tunnu liian harmaalta :D

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi kurjuus :( Koitahan nyt parantua! Hyvä, et fiilikset on kuiteski kohillaan :) Me täällä peukutetaan tein puolesta kovaa, toivottavasti siit on apua :)

Zempit!

- Tuija - kirjoitti...

Itävallassa kuuluu = ) Isoa kättä ja paljon tsempitystä...toivottavasti tauti paranee..tai ainakin olo !