perjantai 12. helmikuuta 2010

Jänskää..

Huomenissa aloitellaan meillä tämän vuoden kisakausi. Vielä jokin aika sitten odotin tätä tapahtumaa innolla, mut nyt.. Jännittää!! Ennen kaikkea. Huomenissa starttaa vaan Ada. Niistä kontakteistahan mä otan paineita :/ Onko A vieläkin kisoissa yhtä hieno, mitä syksyllä oli? Tiiän, et kisoissa tulee lentään harjan yli, joten luultavasti liike vie hienosti alas asti. Mää niiiiin toivon! :D Mun pitää vaan uskaltaa vetää rennosti eikä jäädä jökkimään "varmistellen" vierelle.. Kun vaan ton vielä huomennakin muistais ;)

Ja sit tietty se puomi. Meidän projekti nro. uno tällä hetkellä.. Naksulla oon saanut treenipuomin toimimaan kuten pitääkin. Lähestulkoon. Vaan annas olla, kuinka saada oma pokka pitämään ja koira pysymään riittävästi nahoissaan? Uskallanko päästää täpöllä alas asti vai tuleeko liika tiukkaa käskytystä liian aikasin (seurauksena himmaaminen jo liian ylös)? Sen näemme huomenna. Ärsyttää, miten paljon energiaa tulee käytettyä tän asian märehtimiseen.. Seuraava koirani tulee tekemään täydelliset kontaktit jo pian vuoden iän jälkeen :D :D niin varmaan juu.. Mut tapa, jolla aiotaan kontaktit tehdä ALUSTA ASTI on ainakin selvä ennen varsinaista treenien aloitusta. Enivei. Ada on hieno ja kultanen tyttö, ja aion luottaa siihen huomenna. Syteen tai saveen :)

Elli on aloitellut treenit pikku hiljaa. Pitää saada muori heti maaliskuussa fyssarille, jotta nähdään ollaanko päästy kotijumpalla ja levolla oikeaan suuntaan :) Tiistaina se oli treeneissä ärsyttävä :D Teki oman päänsä mukaan uppiniskaisesti, ja jouduin sitä vähän kovistelemaan.. Oli niiiin ilonen, ettei mahtanut itselleen mitään. Jatkamme harjoittelua :)

Tiistaina on jänskä päivä. Vien Adan nyt virallisiin kuviin ja tutkimuksiin (lonkat, kyynärät, polvet ja selkä). Kaikki tämä vasta nyt, vaikka tarkoitus on ollut aiemmin. Haluan kuitenkin tietää, voidaanko jatkaa tulevaisuudessakin samoin. Lisäksi, koska koskaan ei voi luottaa onneen (vaikkakin tällä hetkellä ollaan positiivisella kannalla), haluan tietää olisiko Adasta mahdollisesti terveyden kannalta jalostukseen.. Tarkoitus ei häntä ole tältä istumalta astuttaa, mutta jos tarve niin vaatii, olisi minulla itselläni loppuvuodelle koira, joka voisi "tuottaa" porukkaamme vahvistusta ;) Odottelemme kuitenkin ensi sijaisesti sen toisen vaihtoehdon kanssa..Kevät tulee! Ihanaa, kun päivät on jo pidempiä.. Ada tässä odottelee kesää kanssa ;)

Palataanhan taajuuksille!
Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Tsemppiä hurjasti kisoihin!

Ja täällä ollaan peukut pystyssä ;)

Jaana kirjoitti...

Tsemppiä=)
Ja hyvin teillä tulee menemään...
Tuloksia odotellaan=D

-Jaana&Iisa&Hulda-