sunnuntai 28. helmikuuta 2010

tällaista:

Meille siis kuuluu.. Ollaan hyvin hyödynnetty lisätreenimahdollisuutta ja olen pyrkinyt käymään hallilla kaksi kertaa viikossa. Tiistaisin on oman ryhmän treenit, jossa pyritään menemään isompia kokonaisuuksia ja kimurantteja juttuja. Sit joku toinen päivä aina sellanen kevyempi, viilauksia sisältävä treeni. Yleensä aikas kontaktipainotteiset :) Pääpaino treeneissä on Adassa, Elli tekee kevyemmin edelleen. En tiedä, jotenkii tuntuu, et hyppää hassusti joissakin tilanteissa.. Varsinkii takaakierrot, joissa tulee tosi pienellä kaarroksella siivekkeitä nuollen. Hyppy on silloin välillä hassu, vaikee kuvailla miten. Viikon päästä mennään fyssarille "kontrolliin" ja katsotaan, miltä runko nyt tuntuu :) Toivomme, että kaikki ok, ja nää omituisuudet on vaan omaa vainoharhaisuuttani. Muuten mumma on oikein täpäkkänä kunnossa.

Adan kontaktit alkaa olla mallillaan lähes joka kerta. Välillä puomilla iskee oikosulku ja tullaankin kontaktin yli ja välillä taas haetaan kontaktia jo liian aikasin, ennen kun tassut osuneet oikeaan kohtaan.. En voi sietää hiippailua! :D Jos jään liikaa taakse/erkanen sivusuunassa, on Ada vielä epävarma eikä painu täysillä alas. Harjuuttelemme..

Ellin hyppyvalioarvo näyttää virallistetun, mutta jännityksellä odottelemme vielä Adan virallisia terveystuloksia.. Toivotaan, et saapuvat pian! Kennelpiirin vuoden agikoira tulokset julkistettiin ja Elli oli nro.1 Adan ollessa sijalla 6. :)Kuuden parhaan joukossa taisi olla viisi Hupulaista. Yes me!

Kova halu olisi päästä Adan kanssa muiden oppiin hakemaan kokemusta ja näkemystä. yritämme etsiä sopivan kouluttajan ja viikonlopun, jotta päästään treenaamaan. Pääsiäisenä suuntaamme MJ-leirille Turkuun, ja samalla reissulla on tarkoitus kisailla Att-areenalla molempien kanssa. Elisa lähtee messiin, kivaa! Päästään pyöräyttämään kunnon kisakausi käyntiin!

Reissuista puheen ollen, Saksasta on nyt varattuna hotellihuone lokakuun vaihteeseen. Jos ei itse ole joukkueessa, istuu ainakin mielellään katsomossa ja kannustaa suomalaiset koirakot voittoon. Ihanaa, odotan reissua jo ihan intona. Jännä, en ole koskaan vielä ollut katsomassa MM-kisoja katsomon puolelta. ;) Kokemus olisi elettävä sekin, mutta lähtökohtaisesti lähdemme toki siitä, että joku muu maksaa reissun minulle JA KOIRALLENI ;) (Alla sitten vähän kimmoketta. Tässä mennään Ellin kanssa yhtä elämämme parasta rataa Itävallassa <3 Wau. se oli upeaa... Kyseessä siis yksilö hyppis.)Jäädään odottelemaan kevättä. En millään malttaisi odottaa, että kevät aurinko lämmittää ja lumet sulaa. Sillon pääsee taas harrastamaan kympillä!!

3 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Hui kun säkin näytät niin pieneltä tai sitten siivekkeet vaan niin isoilta :) Pienessä on poweria vai miten se meni.. ;)

AnnA kirjoitti...

:) Hih! Jos oot joskus mua jossain vähän tarkemmin kattonut, oot saattanut huomata, kuinka pieni oikeastaan olen.. :D .. " pieni, mutta pahansisuinen.." vai miten se meni..

iitu kirjoitti...

musta tuntuu, että oon joskus tainnu huomata sen.. :D