sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

kelvollista agilityä

Viimeaikoina on harkkaaminen maistunut taas niin makialle ;) Tiistain treeneissä Adan kanssa meni aivan huisin hyvin. Tai ainakin tunne tehdä oli ihan katossa :) Sain Adaan hyvän vietin päälle ja paineli lähes kisatarmolla (no ei nyt ihan sentään). Puomikin on viime kerroilla alkanut muistuttaa enemmän ja enemmän sellaista kisatila puomia. Siihen olen pyrkinytkin. Ei eroa kisa ja harkkapuomilla, niin monelta ongelmalta vältytään - toivon mukaan! Ada juoksee puomin kovaa kontaktipinnalle ja tulee matalana alas tarjoten tassut maahan. Jos en ole hereillä, seuraa mahdollisesti läpiVALUMINEN. Tykkään siitä, et saan käskyttää sitä kovaa alastulolla. Täydellistä pysähtymistä ei tehdä, mutta luvan kanssa vaan saa tulla. Ja lupa lähteä tulee saman tien, kun tassut koskettaa maata :)

Elli kävi maanantaina fyssarilla ja oli jälleen kunnossa. Meidän jumppa on tepsinyt ja viimeksi olleet ongelmat olivat häipyneet! :) Koira oli kuulemma jo melkein ylivetreä :D Annettiin kuitenkin lisävirtaa sähköllä, jotta lantio pysyisikin kunnossa. Nyt saadaan taas rauhassa jatkaa harjoittelua.

Eilen Varkaudessa Elli pääsi kisoihin ekan kerran sitten Tukholman reissun. Vaikka harkat on Ellin kanssa menneetkin vähän alavireessä, oli meillä eilen kisoissa kivaa! Mumma näytti taasen olevansa ehta kisakoira. Tehtiin tuplanollat sijoilla 2. ja 3. Ekalla radalla häviö Pedolle vaivaiset sadasosan verran! Tokalla radalla tuli ihan hölmö "läheskielto", kun vekki menikin liian syväksi ja sain Ellin pois hypyltä. Korjasin tilanteen kuitenkin ilmeisesti niin sujuvasti ettei Mujunen tulkinnut kielloksi. Nooo.. sopi meille. Nyt on meidänkin kisakausi korkattu ja ensi viikolla päästäänkin tekemään lisää kisaratoja meidän omissa kisoissa. Sillon mukana myös doping-varoajan täytyttyä Ada :)

Nyt kevätaurinkoon ulkoilemaan!

Ei kommentteja: