torstai 8. huhtikuuta 2010

Turku Tournee

Pääsiäinen vierähtikin vaihteeksi agilityn merkeissä Turkkusessa. Startattiin perjantaina aamusta mun sakin ja Elisan sakin kanssa (Iitu ja Essi). Perille Turkuun päästiin iltapäivällä kahden pysähdyksen jälkeen. Viikonlopun tarkoituksena siis leireillä viimeisen (Nyyyh!) kerran maajoukkueen kanssa pe-la sekä kilpailla ATT:n kisoissa vielä su. Tultiin tarkoituksella vasta pe iltapäiväksi, sillä meinasin treenata Ellin kanssa vasta lauantaina. Muuten ei sunnuntain kisoissa olisi enää kunnon puhtia. No, pelkkä chillailu ja treenien seuraus vaihtuikin treenaamiseen Adan kanssa. :) Janne oli vääntänyt kimurantin ja tiukoilla esteväleillä olevan radan. Ada meni minihypyillä ja no... Enpäs ala edes kommentoimaan :) Kontaktit sain treenattua ainakin kunnolla.

Lauantaina pääsi Ellikin vauhtiin. Mikolla oli tosi kiva treeni, missä riitti vauhtia ja haastetta. Tykkäsin kovasti ja Ellikin oli oikein nohevana. Hyvä mieli jäi näistä treeneistä! Illalla päästiin illastamaan kunnolla viimeistä kertaa yhdessä tuolla kokoonpanolla. On se aika haikea fiilis! Joka kerta. Ja nyt, kun ajattelee vielä sitäkin, että voi olla OIKEESTI vika kerta. Ainakin Ellin kanssa ;)

Sunnuntaina sitten nukuttiin rauhassa pidempään. Olin ilmottanut Ellin vaan kahteen vikaan minien starttiin. Minit tuomaroi Luomala. Radat oli profiililtaan kivoja; koko ajan sai viedä kovaa, mutta haastetta oli tehty haastavammilla lähestymisillä ja hyppyjen asettelulla niin, ettei pelkkä "huiskiminen" riittänyt. Meille ekalta radalta jähmeä vitonen. Lopussa tippui yksi rima. En tiedä mitä lie aamukankeutta, mutta oltiin kyllä molemmat jähmeitä ja tukossa. Tukkoisuus helpotti toiselle radalle ja rallateltiin mumman kanssa ihan napakka nolla. Tämä riitti kolmanteen sijaan! Jei, kyllä Elli vielä paineli ihan täpöllä 9 vuotis synttäreittensä kunniaksi! <3 Ei kehnompi tapa viettää synttäreitään ;)

Ada kilpaili kaikki kolme starttia ja medit tuomaroi Viitaniemi. Rataprofiilit säilyi aikaslailla samoina. Yhtä tiukkoja hyppykulmia ei ollut, mutta niitä oli korvattu välistä vedoilla. Ada oli oikein pähevä koko päivän. Näissä kisoissa käytiin vähän kurkkimassa, missä mennään verrattuna muihin. Tykitettiin triplat sijoilla 6., 10. ja 3. Ekalla radalla haettiin tuntumaa, toinen oli jo kelpo kamaa lopun tökeröä ohjausvalintaa lukuun ottamatta, mutta sitten se viimeinen. Wow! Siinä oli sitä jotakin :) Tuli se himoittu, kaivattu, tavoiteltu "Flow"- fiilis. Tunne, kun mennään ihan apinoina välittämättä mistään mitään, yhdessä ja parina. Tuntuu, kuin jokainen palanen olisi loksahtanut paikoilleen eikä kukaan voi estää mitenkään. Vasta maalissa huomaa, että kappas tässä ollaan, ilman mitään muistikuvaa radasta. Tietää vaan, että kaikkemme annettiin ja kivaa oli. Sanoinkin heti maaliin tullessani, että nyt on ihan sama vaikka oltaisiin viimeisiä, tunne on niin mahtava!

Tästä on niin hyvä jatkaa kevättä eteenpäin. Lauantaina kisaillaan jälleen Pieksämäellä. Elli on ilmoitettu vaan yhteen kisaan, tavoitteena onnistua juuri TÄLLÄ radalla. Harjoitellaan pääkopan pitämistä kesän arvokisoja varten ;) Ada osallistuu kahdelle radalle. Me meinataan treenata lähinnä kontaktien kannalta.

Tänään oli hyvä päivä. Ihana keväinen ilma ja ilta kruunautui hyvillä uutisilla. Keväästä on tulossa jännittävä ;) Paljon odotettavaa!

Ei kommentteja: