sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Huh hellettä!

Lämpömittari näyttää 28 astetta ja agilityä piti harrastaa. Kyseessä meidän omat kisat Sorsasalossa. Tykkään kesästä ja helteestä, mutta helteellä tässä lajissa on nopeesti veto pois niin itteltä kun koiraltakin.. Ja kesän ekat kuumat kelit vielä.

Yllättävän hyvin jaksoivat kuitenkin molemmat sesset. Olin varma, et Elli ei tule jaksamaan kolmatta kisaa. Mutta olikin yllätys, et heikoin esitys oli ekalla radalla.. Otin ohjauksen ehken liika löysästi, sillä sain Ellin valumaan parissa käännöksessä tosi rumasti. Ajoitus ja linjat ei ottanut pelittääkseen. Lopulta tällä radalla Hyl. Keskimmäinen rata oli hyvää menoa ja asennetta jostain radan puolesta välistä alkaen. Puomin jälkeinen elämä oli tiukkaan sotkettu hyppykuvio joka onnistui täpärästi, kun sain Ellin pois väärältä hypyltä kiljumalla (noloa!! :D). Samaisessa kohdassa Adan kanssa en ehtinyt edes kiljua... Tällä radalla oltiin sijalla 4. joten tämän ollessa KV-kisa, CACIAGi jäi nyt saamatta. Vikalle radalle löyty ihan hyvät ja selkeät linjat, mutta potku ei silti riittänyt kuin 5. sijaan. Huomasi kyllä, et mumma alkoi hyytymään. Kuntokuuri alkoi siis nyt :) Voi kun pääsisi kahlaamaan ja uimaan, se olis loistoliikuntaa näin kesällä!

Adan kanssa meillä oli panokset ekassa startissa, sillä meillon toiveena päästä B-maajoukkueeseen ensi kaudelle ja tää eka oli näyttökisa. Muuten aivan mahtis rata, mutta yksi rima! Voi kiesus, luokan nopein aika ja loistavat kontaktit ja sitte tippuu RIMA :/ Mut tätähän tämä on, luulen et pisteitä kuitenkin tulee :) Risto Ojanperä oli tuomarina ja tuomarin kehuja on kiva aina kuulla. ;) Oltiin kuulemma luokan paras pari ja yhteistyö sekä ohjaus näytti todella tehokkaalle. Kylläpä lämmitti! (ihan ku muutenki ei ois ollu jo kuuma). Toka rata oli se, missä meille tuli Hyl. Sama rata, mitä mineillä ja se puomin jälkeinen paikka oli meille paha. Ellin sain väärältä hypyltä pois, Adaa en. :) Muuten oikein mallikas rata jälleen kerran. Vikalla radalla tein ihan omanlaisen ratkaisun alkuun, mikä toimi liikkeenä älyttömän hyvin ja oli nopea, mutta Ada-neiti ei hakenutkaan sukkana kepeille sylkkäristä vaan lähti valumaan putkelle päin. Tästä seurauksena kielto kepeiltä..

Eli tulossaldo päivältä:
Elli : HYL, 0/4. ja 0/5.
Ada : 5 vp, HYL , 5 vp
Pieniä virheitä sattui tänään, mutta päällimäisenä mielessä on loistavat kokonaisuudet ja kasvanut kisakuume ;) Tiettyjä asioita on pakko päästä vielä treenaamaan ja tekemään kisoissa ennen SM-kilpailuja. On se jännä, kuinka joka kisassa tai harkassa saattaa uusi lamppu syttyä pienessä päässä, ja niin on aluillaan taas jotain jännää ja kiehtovaa, uutta treenattavaa.. Tästähän tämä laji on niin loistava. Ikinä ei ole valmis ja täydellinen, mutta siihen pyritään!

Näkymisiin kentillä!

Ei kommentteja: