maanantai 15. marraskuuta 2010

Aiiikas makiaa!

Me saadaan tänne Kuopioon vielä loppuvuodeksi uusi harjoittelutila. Ja se on ISO, ja lämmin, ja mattopohjainen, ja hyvällä paikalla, kaupungissa, ja meiltä noin 2 km :D :D Siis niiiiin huippua!!! Mä oon toki viihtynyt entiselläkin hallilla, mut onhan se nyt pieni, ja aika kolkko.. verrattuna TÄHÄN! :) Ei malta odottaa, et päästään!!

ADA -

..On kalju. Siis todella! :D Talven tullen on hyvä pudottaa ne vähäisetkin karvat pois... Torstaina treeneissä treenailtiin putki ohituksia ja päällejuoksua. Putket alkaa olla jo aikas varmalla pohjalla, eikä neiti enää sujahda 180 takasin väärään päähän.. Viikolla käytiin myös tekemässä pikku juttuja. Puomilla vahvistin itsenäistä eteen menoa naksulla ja edessä olevalla palkalla. Sivusuunnassa sain mennä jo hyyyvin kauas. Yes! Vielä se onnistuu!! :) Lisäksi vahvistin eteen menoa suoralla sekä vähän välistä vetoja.

ELLI -

Elli luuli varmaan kärsivänsä dementiasta, kun viime to pääsi hallille aksaamaan peräti KAKSI kertaa! se oli ihan fiilareissa, ja olikin aika noheva! <3 Se vaan on niiiin ilonen ja innoissaan päästessään radalle! Fyssari käynnin jäljiltä mumma tuntui olevankin vetreämpi..

RAIKU -

No, mitäs Raiku.. Harjoittelee koirana elämistä :D Ja siinä sitä onkin. Lievää murkkuikää alkaa ehkä puskemaan. Koettelee rajojaan monessa asiassa. Alkaa yhtäkkiä kävellessä vaan repimään hihnaansa, hyppii mun jaloille, alkaa härnätä muita ja poukkoilla :D Ei kestä hihnassa kävelyä... TYLSÄÄÄÄÄ!!! :) Yritän kitkeä tällaiset toiminnot heti alkuunsa, vaikka onkii aika ihana ärräpää.. Mut dominoi, dominoi ja nounou, se ei käy!

Kotona herra on ollut mallikkaasti ihan pikku pennestä lähtien. KOSKAAN ei ole haukkunut/ itkenyt perään. Viime aikoina toimintatarmo on kuitenkin alkanut näkymään siinä, että yksin ollessaan on saattanut sipellellä lähinnä sisustus koreja, joita mulla on tuossa eteisessä. Mulla on sellasta suihketta, jonka pitäisi ehkäistä tällaista toimintaa, mutta eipäs vaan ole hyödyttänyt mitään.. Se tosin on jo vanhentunut, joten täytynee kokeilla ostaa uusi :D Onneksi tää on tällaista varmasti ihan normaalia nuoren koiralapsen /teinin käytöstä, eikä mistään eroahdistuksesta ole kyse. Isoa tuhoa ei saa aikaan, mutta inhottaa kaivaa ensin kotiin tullessaan rikkalapio esille... Eikä aina jaksa luitakaan jättää, sillä toi söis ne pitkässä ajassa kokonaan.. Ja sitte olis maha sekaisin.. Olisko kellään ideoita jostain toimivasta "koirakarkoitteesta"? Vai onko mun vaan yksin kertaisesti roudattava vaarassa olevat tavarat pesuhuoneeseen ja peitettävä kankailla loput himottavat korit...?

Ada ja Raiku on aika eläväisiä vapaana juostessaan. Mun on ollu pakko ottaa välillä ihan kamala natsi- asenne niiden kanssa. Ne juoksee oikeesti niin, että eteensä eivät katso saatikka näe! Elli reppanakin sai viimeksi viikonloppuna tuntea kyljessään kamikatsen, kun Ada rysäytti ohi juostessaan suoraan kylkeen. Onneksi on mumma tuntunut olevan kuitenkin ihan kunnossa, liikkuu puhtaasti jne.. Inhottavaa puuttua toisten ilakointiin, mutta pakko, kun pelottaa toisten rikkovan itsensä ja muut. Hahaa!! Tää onkii helpommin sanottu, kun tehty, mut me koitetaan :)Tässä loppuun vielä kuva tytöistä eräältä metsälenkiltä. <3

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Joo siis tuo suihke ei toiminu Viirun kohdalla todellakaan! :D kokeilin johtoon niin samantien meni haistaan ja nuoleen sitä!??

apteekista kai saa jotain liuksii joilla lapset yritetään saada lopettamaan peukun imeminen mut en sit tiedä. Kysy kaikkein pahimman makusta.. :)
En oo ite kokeilu kun rikkominen oli niin pahaa luokkaa että joutui häkkiin..

Karoliina kirjoitti...

Meillä on kanssa toiminut kaikkeen ylimääräiseen touhuiluun vaan eristäminen. Toki Kriisi vielä eristettynäkin söi seinän yms, mut ei sitä olisi voinut olkkarin puolelle jättää. Eikä Shokin kanssa samoihin tiloihin :D Siellä se oppi sit nukkumaankin issekseen.

Tahtoo lisää kuvia Raikusta!!

Jaana kirjoitti...

Raiku on huippu jätkä, hih!!!
Meillä on menty Iisan kanssa joka asia niin vaikeimman kautta; että Inton sipeltämät takkapuut on pientä siihen verrattuna...
Kannatan minäkin tota eristämistä / tavaroiden poisottamista; ei tartte kaikennäköisiä tököttimiä levitellä tavaroiden päälle:-)
Mennäänkö taas sit joskus yhtä aikaa sinne UUDELLE HALLILLE, JEEES!!!

-Jaana&Iisa&Into-

MiiaS kirjoitti...

Meillä ei autaneet noin katkerot tms. koirille tarkoitetut suihkeet, mutta...
HIUSLAKKA! Ihan tavallinen Pirkan sellainen. Se toimi! ;-)

marjo kirjoitti...

Heij, löysin vasta nyt teidänkin bloginne :D Ei kai haittaa, jos lisäilen linkkeihin..?

Mie käytin Zeldalle pentuaikoina etikkaa, kun yritti pureskella johtoja. Ja hyvin tehosi :)

AnnA kirjoitti...

Joo, Raikuli kans vaan maisteli innoissaan noita tököttejä.. Pitää noita muita vaihtoehtoja testailla.. :) Kiitti vinkeistä! Eristämiseen ei ainakaan vielä tarvii onneksi ryhtyä :D ¤kopkop¤

Nii, ja linkkiä saa vapaasti lisätä omiin..