lauantai 27. marraskuuta 2010

Raiku 6kk

.. ja 1 viikkoa, < 7 kg ja n.37 cm. Karvaa on ja kasvaa lisää, vauhtia on ja tulee koko ajan lisää, ihana on ja tykkään koko ajan enemmän :D Sellanen on RaiRai. Kauheen nopeesti aika on kyllä mennyt. Vastahan sitä oli kesä ja ukko muutti taloon. Ja nyt odotellaan jo Joulua!... On muutes ihanaa!!!

Raikun kanssa on edetty edelleen maltillisesti. Vähän joka asiassa.. Eniten oon halunnu keskittyä paruskoulutukseen, ja se on kesken ja jatkuu edelleen.. :D Mut kaiken kaikkiaan helppo pentu on ollut. Tällaisen reippaan ja rennon eläimen kanssa lähtökohdat on jo niin hyvällä mallilla, et ei tarvii kun yrittää jatkaa oikealla tiellä. :) Saa nähdä mitä pikkuhiljaa aluillaan oleva murkkuikä tuo tullessaan... Tällä hetkellä "murkkuilu" on pientä touhuilua (luvatonta sellaista) kotona, komentaminen ja räävittömät hihnassa hampain roikkumiskohtaukset lenkillä, luoksetulo- käskyn ehdottomuuden testaus sekä liiallinen äänen käyttö erinäisissä tilanteissa :D

Agilityä on käyty tekemässä joitakin kertoja. Putkea suorana ja mutkalla, lähettäen ja molemmilta puolilta. Lisäksi siivekkeidän läpi juoksua namialustalle tai lelulle. Viimeksi alkoi osoittamaan jo niin kuumumisen merkkejä, että olin mustelmilla treenin jälkeen. Raikuhan etenee "väliajoilla" enemmän yläpystyä hyppien (ja hampaita käyttäen) mun vierellä, kun eteenpäin viipottaen. :D Se on hauska, mutta siitä pitää päästä heti pois tai on oikeesti vaatteet ja kädet riekaleina :D Jos ei ole lelua saatavilla, on herra kiinni jossain muualla. Ihana se on ja hyvä siitä tulee, kunhan ensi vuoden puolella päästään sitten tekemään enemmän.


Halliremontti ja muutto uuteen paikkaan on alkanut! Viikko, ja sitten päästään uusiin tiloihin. Ne on hienot! Ei malta odottaa!! Täällä päin ei tällaista hallia ole vielä nähtykään ;)

Loppuun vielä kuveja...


Raiku 9 vk


Raiku 3 kk

Raiku 6 kk

Raiku 6 kk (ja Ada)

Nyt oli aika Rai- painotteinen päivitys. Tytöt voi myös oikein hyvin, heistä sitten ensi kerralla. Nyt kaikille ihanaa ja rauhallista Joulun odotusta :)

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihan kuin sielläkin alkaisi Nettamaisia piirteitä pistää pojasta esiin ;-)

AnnA kirjoitti...

Hih! Joo, mä luulen kans että ihana ja sopivasti hurja Netta- mummo tuo tähänkin jätkään sitä Raikulimaisuutta :D