perjantai 11. maaliskuuta 2011

@ Koli

Talviloma lähenee uhkaavasti loppuaan. Ilmat ovat olleet ihanat (paitsi tänään on tullu tuutista lunta kyllä ihan kivasti), aurinko paistanut ja kevättä on ollu selkeesti ilmassa. <3

Vietettiin siis ma - ke ihanat päivät Kolilla. Yövyttiin Kolin päällä sijaitsevassa Sokos hotellissa, ehkä parhaat hotellinäköalat ikuna. Hiihdettiin, lautailtiin ja käveltiin kauniissa luonnossa. Oli muuten hiihtoreitit jollaisia saa hakea :D 7 km lenkki sisälsi ehkä 5 km joko hurjaa laskua tai JYRKKÄÄ nousua.. Huh!

Koirat käyttäytyi ihan jees. Raiku oli ekaa kertaa hotellissa ja mallikkaasti käyttäytyi hänkin. Meidän huone oli ihan sisääntulo oven vieressä, joten trafiikkia ulkopuolella oli aika paljon. Siihen nähden kaikki oli yllättävän rentoja. Itseä häiritsi varmaan enemmän penskojen kilpajuoksut hotellin käytävällä ( ekana iltana kävin jopa yöpuvussa ojentamassa kakaroita käytävällä :D), sekä naapurin mäyräkoiraherra, joka tuntui karkaavan ovesta käytävään haukkumaan joka kerta kun huoneen ovi avautui.. Ja eräskin sakemanni juoksenteli hotellin käytävällä ja pihalla VAPAANA. Kiva kun on kiltti koira joo, mutta että koira jolkottelee jopa aamiaiskattauksia ihastelemaan omistajan lörpötellessä respassa niin hohhoijaa. Ei voi käsittää... :/

Tässä vielä kuvasatoa matkalta.Ada ei oikein välitä olla kuvattavana...Koko porukka Ukko-Kolin huipullaRaikullekin olis minttuKaakao maistunu..Tuuli meinasi viedä shetlantilaisia :)


Treenattukin on. Adan kanssa käytiin tekemässä torstaina ratatreenit yhdessä Oilin ja Elisan kanssa. Voin kertoo, että tarpeeseen tuli :D Ei olla tehty pitkilleen pitkää rataa koko kentällä. Nyt tehtiin pitkää rataa kisanomaisesti ja korjailematta virheitä. Yksi veto ja pihalle. Tällaista oman pään kestämistreeniä kaipaa aina väliin todella :) Kesää kohti näitä tullaan tekemään lisää.

Ja sit Raiku. Se on ollu parit viimetreenit aika loistava. Ei sillä, aina se on suht makee ollu (varsinkii se työmotivaatio ja taistelutahto<3), mut nyt jotain on menny aika paljon eteenpäin. Vauhti on kasvanu niin, et meikällä on kiire, irtoominen on jo hyvällä mallilla, putkileikkaukset toimii aika jees.... "Radat" on edelleen melko suoraviivaisia ja sisältävät vaan putkia ja pikkuhyppyjä. Tällä haluun vaan tehdä sen kovan palon eteen päin. Erikseen on aina otettu pussia (toimii), rengasta (alkaa toimia), kännöstreeniä (toimii) sekä takaakiertoja (toimii). Oon nyt tehny niin, et treeni on joka kerralle aika tarkkaan suunniteltu, jotta saan pidettyä paketin kasassa ja maltan olla ottamatta liikaa :D Tämä on kyllä toiminut hyvin. Ja kiva on muutenkin nähdä, et poika keskittyy kentällä vaan minuun. Lelulla kun palkkaa, niin eipä lähde huitelemaan silloinkaan vaan juoksee mun jalkojen väliin ja tappaa leluaan siellä.. Kävelee mun jalkojen välissä vaan koko aja´n, teinpä mitä vaan :D Hassu mies! Kepeilläkin ollaan edetty sen verran, et enää en tarvii näyttää paljoo kättä. Vaan sen, et saadaan alku käyntiin. (ja ihan tarkennuksena, keppejähän meillä on tässä vaiheessa vaan neljä :D) Keppejä ja kontakteja (siis alastuloa) ollaan vielä otettu vaan kotosalla. Haluun et menee täällä aikas todella hyvin ennen kuin siirrytään isompaan häiriöön hallille. :)

Huuih, huomenna kisat Adan kanssa. Ekat viiteen kuukauteen!!! :D Yritämme pysyä kartalla. Ja sunnuntaille luvassa taas aksaa, Virran Raunon koulutusta tarjolla heti aamutuimaan. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: