torstai 24. maaliskuuta 2011

viikonlopun kirmailut

Sunnuntaina mentiin koko päivä. Kisat oli meidän uudella hallilla tuossa ihan naapurissa. Musta tila toimi kisapaikkana hyvin, oli ihana kisata lämpimässä ja hyvällä pohjalla. Miinuksena täällä on ehkä lenkkimaastojen vähyys, mutta eiköhän kaikki saanut koiransa lämpättyä :)

Elli sai osallistua kahteen kisaan. Musta agirata oli kiva, joskin ehkä hieman haastava. Hylkyjä taisi ropista niin, et 2/3 jäi ilman tulosta. Mut mepäs tehtiin Ellin kans nolla :) Sijoituttiin kolmansiksi. Hyvä mumma! Se liikkuin ihan kivasti, oikeesti tosi kivasti! Siis jos ottaa huomioon että reilun viikon päästä läjähtää 10 vuotta pykälään <3 Vielä pistää kampoihin nuoremmilleen ihan tosissaan! Et täältä tullaan kesä ja SM!! :)

Hyppikseltä sitten Hyl. Rata rullasi meillä hyvin, mutta yksi ahdas paikka ja liukas liito-oravani karkasi näpeistä sivu hypylle. Hyvällä mielellä kuitenkin loppuun!

Adalla oli hyvä päivä. Hyppikselle odoteltaessa neiti kävi kyllä kuumana. Huokaus, et oli hyppis eikä agirata :D Yksi hypyltä tiukasti tehty vastaanotto toi koiraa jaloille ja sai aikaan valumista selän taa. Muuten oivallinen rata, nolla ja voitto :)

Toka rata oli sama missä Ellin kans onnistuttiin. Tällä radalla oli putkesta 90 asteen kääntö puomille, jonka alla majaili putki. Suu oli ohjaajan juoksulinjan puolella ja Ada suikkasi mun nenän edestä putkeen puomin sijaan. Hassu hylky, sillä luotin tässä koiraani. Yleisöstä oli kuitenkin näkynyt, että Ada otti putkelta linjan aluksi kohti edessä olevaa A:ta, lähti sitten vinosti kohti puomia, mutta valitsi kuitenkin paremmassa linjassa olleen putken. Eli otanpas koirani ensi kerralla paremmin kiinni sieltä putkelta. Tällä radalla uusin vielä A:n, sillä vaikkakin kontakti otettiin, se yksi askel lisää puuttui..

Vika rata oli reipas vauhtinen ja selkeä agirata, jossa rytmittäminen oli kuitenkin tärkeää. Heti alussa nyrjäytin nilkkani ja lensin persiilleni (taas!!). No ei mitään, Ada lähti suorittamaan putken ja kerkesin itse ylös. Tällä radalla kaikki onnistui aikas jees. Keinu olis voinut olla nopeampi, en tiedä mitä oikein himmasi liian aikasin.. Samoin viimeisessä putkessa viipyi ihmeen kauan, varmaan pyörähti nenälleen tai jotain :) Hyvä rata kuitenkin, nolla ja toinen sija :) Meidän treeniryhmä vei kaikki palkinnot, Ralli ja Anni (nousivat vasta kolmosiin ja heti Serti aivan mahtavalla radalla!) voittivat, Iitu ja Elisa oli kolmansia. Aika hienosti! :)

Raikuli oli kisamaskottina mukana. Pääasiassa odotteli autossa (ja kiltisti odottelikin) ja osallistui lämmittelyihin/jäähyttelyihin. Vähän jännitin, kuinka otti nokkiinsa edellisviikonlopun belggaripöläytyksestä, mutta ei mitään. Oli ihanan reipas, sosiaalinen oma itsensä jälleen :) Äänekäs vain välillä. Mut siihen saa kuitenkin tarvittaessa nopeasti hyvän kontaktin ja yhteyden, eli kiepit ei nouse onneksi liikaa. HIano! :)

Tämmöstä tällä kertaa. Voin kertoo, et illalla kun pääsin kotiin niin aika selvää kauraa olin. Melko rankkaa kun jatkuvaan on liikkeessä, lämppää, jäähkää, kisaa... En istunut varmaan kertaakaan siinä 6,5 tunnissa.. Käy urheilusta ;)

Nyt, hyvää viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja: