lauantai 2. huhtikuuta 2011

Nyt sitä videoo!

Oli "vähän" ongelmia tän video-operaation kanssa. Eka et ylipäänsä saan kuvattua, sit et löydän liittimen, sit se ei käy omaan läppäriin... Ja nyt sit porukoitten koneella vihdoin onnistui!

Mut tässä sitä enivei nyt on :) Tosi pientä pätkää, eikä osata vielä oikein mitään :) Asenne miehellä on kuiteskin aivan kohdillaan ja mä tykkään siitä. Muutama tuollainen "lelunluovutussessio" löytyy tältäkin videolta. Tässä luovutusasiassa ei olla vieläkään päästy kovin hyviin tuloksiin.. Aaaargh!Mä niin odottelen kevättä ja sitä et päästään tonne ulos tekemään kaikkee.. mm keppitreeniä ;) Lumella, tiellä on hintsusti hankalaa kun on liukasta. Mut idea alkaa olla miekkosella jo hyvin selvillä. Seuraavaksi lisätään tarkkuutta, haetaan tyyliä paremmaksi ja tuplataan vauhtia :) KOntaktitreenit alkaa kans sujua jo ihan kivasti. Nyt on alkanut selkeesti tarjoomaan itse pysähdyksen (2on2off). Annan jo aika paljon löysää hihnaa ja nykäsen vasta jos meinaa mennä pitkäksi. Katsotaan mitä tulee... Tarkennuksena vaan, et ollaan kuitenkii edelleen olkkarivaiheessa :D

Mut sit, voi kiesus! Toi herra on syönyt loppuviikosta lämpöpatterin termostaatista aika mojovan verran tavaraa, muovia.. Tai ainakaan palaa ei löydy mistään, paskassa on ollut pieniä muovin palasia.. Voi jeesus sentään! Mikä ihme saa koiran vetämään naamaansa kaikkea!! Nyt loppuu kyllä ihan kaiken pureminen. Ulkona saa jättää tästä lähin kepit, kävyt, kaiken! rauhaan. Toivon vaan kovasti, et vatsassa ja suolistossa ei ole mitään isompia paloja vaan kaikki pääsisi ulos oikeaa luonnollista reittiä. Ja tabascoa aletaan viljelemään taas vaaranpaikkoihin kotosalla. Ei tee mies mitään järin isoa tuhoa, mutta pelottaa, et nää on sille vaarallisia, tai vähintään epäterveellisiä, kuitenkin. Onko muilla kokemuksia tällaisen sulamattoman sälän syönnistä?

5 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Hyvä te! :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kova, muovinen frisbee ollut erittäin mieleinen. Muutamaan otteeseen koira löytänyt lelun vaikka piilotettu ja sitten onnessaan jyystänyt muovia sisuksiinsa... Toistaiseksi suolisto ollut ehyt tai ainakaan näkyvää verta ei ole kaakassa ollut.

marjo kirjoitti...

Jee, vihdoin sait videon nettiin :D Ihana Raiku! Hippasen pätevä ja NOPEE pieni mies :) Kuulostais kans olevan astetta kimakampi ääni..? (ei kuitenkaan mitään kiljukaula-siskoon verrattuna..) Hiukka oon kade teiän hiljaisesta, mattopohjaisesta treenihallista. Aaw, unelmien täyttymys.

Ootko muuten lelun luovutukseen kokeillu kahden lelun leikkiä? Vai meneekö loputtomaksi kierteeksi?

Hanna kirjoitti...

Eläinlääkäri sanoi meille, että pitää syöttää purkkiparsaa jos pääsee syömään jotain jossa voi olla teräviä reunoja. Se siis tekee kalvon ja peittää toivottavasti terävät kulmat.
Meillä parsa on vakiotuote jääkaapissa ja säilyy pitkään :D

AnnA kirjoitti...

Joo, meidän halli on aikas kiva ;)

Raikulla on kimee ääni.. Ei yhtään miehekäs, mut kova :D

Me ollaan kokeiltu ihan vaikka mitä tossa lelun luovutuksessa. Toiseen leluun vaihto, makupalaan vaihto, syliin otto.. Plaah. Kaikkein parhaiten toimii, kun pidän kiinni pannasta (tai karvoista ;)) niin, et lelu on mahd. löysällä. Sit pikkuhiljaa viettitaso laskee ja päästää irti.. Äristyään ja yritettyään kiskoa ensin pikku hetken... :D

Joo, meille tulee sitä purkkiparsaa varastoon! :D