maanantai 22. elokuuta 2011

Hyvällä mallilla!

Oi, miten ihanan helpottava tunne, kun kaikki "tärkeet" tulokset agirintamalla saavutettiin Adan kanssa jo heti ekoissa mahdollisissa kisoissa. Elikkäs ensi vuotta varten on SM/karsintanollista jo haalittu se tupla ja voitto :) Viikko sitten omissa kisoissamme Sorsasalossa (ulkokenttä) napattiin oikea potti! Triplanollat sijoilla 1., 2., ja 1. :D :D Mulla oli tällä kertaa taas ihan selkee tavoite kisaa varten: tehdä hyviä perusratoja, malttaa ohjata ja olla rauhallinen . Rauhallinen tarkoittaa meidän kohdalla sitä, että en sparraa koiraa täysillä koko ajan vaan keskityn itse ohjaamiseen ja esteiden mahdollisimman oikeaan suoritustapaan. Oikea suoritustapa lähinnä kontakteilla :)

Eka rata oli ihan hyvää perusagilityä. Kivituhka tuntui hieman vieraalle alustalle ja tuli esille oikeestaan siinä, et käännöksiä oli himpun vaikea ajoittaa ja ne tuntui valuvan helposti. Puomi mentiin kaksi kertaa ja kummallakin kerralla hyvä. Aalle tultiin hieman huonosta vauhdista ja heti piti tökätä takaakiertoon, joten tää ei ollu meidän juttu ihan täysin. Olisin toivonut yhtä askelta alaspäin lisää, mutta.... Ei virhettä kuitenkaan.

Tokalla radalla oli sitte kaksi kertaa A. Eka: ihan järkky, mut ei taaskaan virhettä. Toinen oli oikein hyvä. Puomilla jarrasin ite jostain syystä --> ei optyimaalinen, mut ei myöskään rynnimistä taikka pomppua. Ihan ok tähän väliin. Olin tyytyväinen itseeni, kun sain toteutettua radalla ihan omia ohjausvalintoja. Sellaisia, mistä olen ollut hieman epävarma, mutta ne toimi kuitenkin. Hienoa! Tällä radalla oltiin kakkosia.

Viimenen oli hyppäri, jossa oil ainakin kolme niistosokkarin paikkaa. Toteutin näistä kaksi ja vaihdoin yhden taas omaperäiseksi valinnaksi pakkovalssilla. Toimi ihan todella hyvin :) Juurikin pakkovalsseissa saatan helposti ajaa Adan joko väärälle puolelle siivekettä tai sitten en saa sitä hyppäämään. Tämän onnistuminen kisatilanteessa teki hyvää omalle päänupilleni :)

Kaiken kaikkiaan oikein loistava viikonloppu!!! Palkinnotkin miellytti, tarvittiin just sen värisiä Hurtan heijastintaluttimia! Nyt on kaikille ne oikeet värit <3

Raiku pääsi eilen mukaan Varkauteen. Aamusta treenattiin Hyrrä- äipän ja Piian, sekä Siro- siskon ja Riitan kanssa. Tehtiin siivekkeiden kiertoja vauhti pätkään yhdistettynä sekä lyhyttä radan pätkää.. Raiku oli hieno!! Alkaa jo kivasti polkemaan ja saamaan imua noihion takaakiertoihin. Uudet esteet, uusi paikka. Ei mitään väliä!!!! Toimi kuin aina ennenkin. Rimat ratapätkällä 35 - 40. Yksi pudotus. Välillä maaahtavia hyppyjä, mutta suurimmaksi osaksi hypyt oli oikein hyviä. Hypyt paranee heti kun se liikkuu mahd. kovaa. Luulen, et noi ankkaloikat jää pois kunhan oppii vielä paremmin säätämään askelensa ponnistuspaikalla. Hyppytekniikkaa, hyppytekniikkaa.. Jollain vinkkejä vielä tähän ongelmaan (vaikka ei se nyt ongelma ole, mutta haluisin kuitenkin kiinnittää asiaan huomiota jo tässä vaiheessa)? Tekniikkaa eri esteväleillä?

Näin ekaa kertaa myös Siro- siskon aksaamassa. Ihana pieni kirppu! :D Hänelläkin asenne ihan kohdillaan vaikka Raikun taisteluhalu ja lelun tappaminen omaa luokkaansa onkin :D Hyvä siitä tulee!!!

Tän treenisession jälkeen minä painelinkin töihin ja Raiku pääsi päiväksi Piialle hoitoon. Oli ollut kuin kotonaan. Kannellut lelut pihalle, liehitellyt tyttöjä (yksi juoksuinenkin oli toisessa huoneessa, aidan takana) ja ottanut vieraat riemulla vastaan (kiipeillyt syliin ja muuta Raikumaista). Oli näyttänyt Piialle myös herkimmän puolensa painautumalla sohvalla ihan liki <3

Huomenna Raikun terveystarkki. Huuuuiiiiih! Jännittää. Toivottavasti kaikki on ok.

p.s. En tiiä, pitäiskö tätä ääneen sanoa, koska mulla on täysi oikeus vielä muuttaa päätöstäni.. Mutta, oon meinannu ilmottaa Ellin TOKO- kokeeseen :D :D Marraskuussa meillon hallilla omat kisat ja Elli vois mennä alokas luokkaan. Periaatteessa se osaa kaikkin liikkeet kyllä. Paikallaoloa ja hiljaa olemista pitää treenata. Mut se olis sille sopivaa eläketekemistä :D Se tarviis kaksi ykköstulosta nii sais TK1. Onko näin, jos meillä on 9 vuoden takaa yksi ykköstulos alokkaasta?! Moon pihalla, mut joskus vissiin oli näin :D

sitte fotoja:
Kattokaa nyt miten pieneltä Ada näyttää!! (kuva: Essi Saarela)
.. Mutta yli vaan mennään, että heilahtaa :) (kuva: Essi Saarela)

Ja viimiseks kesää <3


Ei kommentteja: