maanantai 23. helmikuuta 2015

Arki alkaa jo sujua

Rimma on huomenna 13 vk ja 3 kk tulee siis myös mittariin juurikin nyt. :) On se vain aika hauska ipana. Nyt kun pikkuhiljaa ollaan toisiimme tutustuttu niin tykkään siitä aina vaan enemmän. <3 Hiiiirmu isoja askelia on otettu eteenpäin rohkeudessa. Varsinkin alkuun kaikki uusi jännitti kovastikin. Nyt alkaa jo oppia seisomaan tilanteissa omilla jaloillaan ja on saanut ihan huimasti lisää itseluottamusta. On me kyllä paljon liikuttukin. Kaupungilla, ostoskeskuksessa, isoilla parkkipaikoilla, lemmikkieläinkaupoissa, käyty vieraisilla koirakavereilla jne. Hallilla ja hallin pihalla ollaan nyt vierailtu viimeisen parin viikon aikana ja viimeisimpänä oltiin kattomassa seuran kisoja. Nyt ei enää tullut tärinä kohtausta (oli siis kolmas kerta hallilla). :)

Paljon olen kiinnittänyt huomiota siihenkin, että saan sen leikkimään ja touhuamaan joka paikassa. Ja kyllähän se leikkiikin heti kun on tilanteen todennut olevan ok. On kyllä niin ahne tapaus ja sytähtää leluleikkeihin, että motivoinnissa ei tule olemaan ongelmia. ;) Huippu juttu!

Viime viikolla oli aika rokotuksille, mutta lopulta se meni pissanäytteen tutkiskeluksi. Musta tuntui, että silloin oli pari päivää ollut välillä niin, että Rimma joi ja pissasi normaalia enemmän. Kävi siis etenkin iltaisin lipsimässä vettä usein ja sitten teki sisälle taas useammin kuin ennen. No näyte tutkittiin eikä siinä näkynyt bakteerikasvua, joten mennään tänään sinne rokotuksille sitten. Luulen, että tuo on vähän välillä sellainen "tapajuoppo". Näkyy etenkin aktiiviseen aikaan kun touhottaa mennä ja siinä sitten ohimennen käy hörppäämässä (apinoi myös aikuisia koiria ja menee usein niiden mukaan juomaan). Ja pennuthan juo käsittääkseni hieman enemmän kuin monet aikuiset.Mutta eniveis, oli niin reipas penne eläinlääkärissäkin.

Ada ja Raiku on olleet pennun kanssa tosi hyvin. Adan ongelma on hieman se, ettei se oikein osaa pistää Rimmaa ojennukseen. Raikun pinna on huomattavasti pidempi Rimman touhuissa, mutta kun menee yli tietyn pisteen niin osaa kyllä sanoa selvästi ja järkevästi kantansa. Ja se loppuu siihen se riekkuminen.

Raikun kanssa suunnataan viikonloppuna jyväskylään. Kivaa päästä reissuun vaan kaksistaan (tai otanko Adankin mukaan, en tiedä vielä).  :)

Tässä vielä Rimman 13 vk mitat: 27 cm, 3,4 kg.

2 kommenttia:

Minna-Kaisa kirjoitti...

Täällä seuraillaan mielenkiinnolla Rimman matkaa kohti aikuisuutta. Meillä majailee kuukautta vanhempi shelttilapsi, Rimman isän isän pentu.
Teillä on vielä hyvät mahkut jäädä mini-mittoihin. Meillä lähinnä jännätään minkä kokoinen medi neidosta kasvaa.

AnnA kirjoitti...

Tämä pentujen seuranta on kyllä niiiiin jännää puuhaa. :)