lauantai 17. marraskuuta 2007

vähän treeniä

Pihalle ei vielä ole kertynyt liikaa lunta, joten pystyttiin tekemään vielä pikkutreeniä siellä. Harjoiteltiin molempien kanssa Lehtiön Anjan opettamaa "Jenny Damm" käännöstä :) Se vaatii ohjaajalta oikea-aikaista kääntämistä, mutta kun ajoitus osui kohdalleen toimi kyllä Ellillekkin loistavasti :D Sain sillä käännettyä liito-oravaakin jo ihan kohtuu pienessä tilassa ja tuli kyllä nopeasti palloon kiinni hypyn jälkeen. Tätä treenataan niin ensi kesänä on toivottavasti 180 asteen käännöksetkin meille helpompia. Tähän asti ne on aina olleet sellaisia, missä meikäläinen saa harmaita hiuksia. Varsinkin kun älykäs tuomari törkkää alkuun jonkun paskamaisen 90-180 asteen käännöksen niin en saa Elliä ikinä kasaan siihen. --> koko rata tuntuu menneen pilalle jo siinä! :/ Noooh, mutta jospa tämä tuottaisi pikkuhiljaa tulosta.
Sylkkärit onnistui myös oikein hyvin :)

Adan kanssa treenailtiin noita samoja juttuja. Ihana koira, kun sen saa niin pienellä vaivalla tulemaan käteen ja kääntymään pieneen tilaan :) Tämä tosin tuottaa hieman ongelmia, sillä välillä unohtuu "Ada- ohjaus" ja käskytän sitä "Elli-tyylillä". Silloin alkaa mennä metsään kun tyttönen onkin tullut käteen jo ennen hyppyä. Jennyt toimii kuitenkin myös Adalle hienosti kunhan löydetään sopiva ajoitus. Muutaman kerran meni jo nyt nappiin!

Sitten vielä tiellä muutamat keppitreenit. Ellin kanssa keskityttiin loppuun asti pujotteluun, vaikka itse en liiku mukana. -->kotona alkaa jo toimia hienosti :D Sama kun saadaan siirrettyä harkkoihin radalla ja vielä niihin kisoihin :S LIsäksi avokulmia pallolla palkkaamalla (vain hakemista ekasta välistä). Hienosti meni :)
Adan kanssa samaa hommaa. Ei tosin yhtä isoa vaatimustasoa vaan liikuin vielä enemmän mukana kuin Ellin kanssa. Alkuun lopetti kesken pari kertaa, mutta alkoi taas toimia muutaman toiston jälkeen :) Ja sitten vielä samaa avokulma treeniä. HIenosti naperollakin meni..

Voi, voi.. Varkaudessa kisat menossa. Olisin tuota voinut itsekin olla halukas kisaamaan, mutta juoksut pilaa taas kaiken.. Ensi viikolla Ellin kanssa kuitenkin päästään Areenalle treenailemaan oikeasti. Ja itsenäisyyspäivänä Joensuuhun kisaamaan :D

Ei kommentteja: