sunnuntai 4. lokakuuta 2009

ADASTA FIN AVA

Tänään Mikkelissä se vihdoin tapahtui. Adasta saatiin vihdoin se Fin Ava. :) Loppujen lopuksi tää oli kuitenkin eka kisa missä neitillä oli mahkut valioitua.. Siinä ekassa voitossa (saati ekassa nollassa kolmosissa) meni vaan aluksi vähän aikaa.. ;)

Mutta nyt on yksi etappi takana ja hyvä niin. Mikkelistä tuliaisina valioitumisen lisäksi tuplanolla, joten hyvin on pullat uunissa ensivuotta varten. Tehtiin hyviä ratoja, vaikkakin ekalla radalla sorruin typerään ohjausvirheeseen. En muistanut taas miten jumalattoman herkkä Ada on ja ohjasin sen pienellä käden vippauksella väärälle hypylle :/ Toka rata oli meitä lähes parhaimmillaan. Tosi hyvä veto. Ja ne kaikki Aan kontaktit, mitä tehtiin viikonlopun aikana. Ne oli vaan Niiiin hyvät! Just sellaset kun haluun niitten olevan. Koira juoksee täysillä alas asti, ¤rumpsis vaan¤ ;) Vikalla radalla käännökset alkoi loppua kohti lipsua, mutta muuten sain pidettyä paketin hyvin kasassa. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuun ja omiin kisoihin.

Elli oli mukana turistina... Enkä voi sanoa, että olis nauttinut tilanteesta! Lievää keskisormipystyssämeininkiä oli ilmassa.. :) Lenkeilläkin vaan jurpotti perässä nyrpeenä. Oli selkeesti tajunnut, että nyt ei ole hänen päivänsä. Oli ihan intopinkona, kun otin lopuksi ennen lähtöä hänen kanssaan muutamia lämmittelyhyppyjä. .. Pienistä asioista osaa toinen iloita...

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea uudelle AVAlistille :)

JonnaCS kirjoitti...

Jej..hurjan huisat onnittelut uudelle AVA:lle :)

Karoliina kirjoitti...

Onnea Anna ja Ada!!!! :)

Iida kirjoitti...

Huisisti onnea uudelle valiolle :)!

Miira kirjoitti...

Onnea!!