perjantai 30. lokakuuta 2009

Suuria suunnitelmia..

Kun nyt ei ole muutakaan tekemistä, niin mulla iski taas palava halu parannella blogiamme. Olen ollut nyt neljättä päivää sairaslomalla kuumeen ja angiinan takia ja nyt alkaa tämä kotona napottaminen toden teolla nyppiä. Onneksi olo on jo melko hyvä eikä kuumettakaan enää tänään. Jospa huomenna uskaltaa jo lähteä liikkeelle täältä kolostaan.. No Ada ainakin lähtee Maijalle hierontaan..

Olis ollut aikaa laitella blogia, mutta tajusin, että eihän mulla ole tällä koneella mitään kivoja kuviakaan.. Siihen tipahti sitten se ajatus. Ja minut kun tuntee, tuskin sitä aikaa löytyy sitten "normaalina arkena" ihan pieneen hetkeen..

MOnilla on niin ihania blogeja, joita on kiva seurata. On paljon uusia kuvia, on videoita treeneistä ja kaikesta hauskasta. Sellaista blogia minäkin mielelläni kirjoittelisin, mutta ainakin nuo videot saattaa olla sula mahdottomuus.. Vaikka onhan mulla kamerakin tarvittaessa käytössä.. :) seliseliseliseli....

Näin. Purin nyt visiointi- intoani ja se siitä. Turha odottaa uudistusta. Sitä tuskin saan aikaiseksi ihan vähään aikaan vaikka tarkoitus kova onkin ;) ..Jospa kuitenkin edes hieman muokkaisi ulkoasua.. edes vähän.. tai ehkä kuitenkin vasta lähempänä joulua, vaikka punaiseksi! :)

Tähän nyt kuitenkin kiva muisto kesältä (vaikka kuvasta päätellen ei kovin lämmintä olekaan).

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Voi Anna sun blogi on ihan huippu tällaisena!!! :)

Jatkat vaan samaan malliin,onhan sulla ollut paljonkin kuvia esillä. Ja tossa kuvassa ei tosiaan näytä kesältä :D