sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Muutoksen tuulia

Tämä tyttö kyllästyi Varkaudessa nyhjäämiseen ja siirtyy 1.6. alkaen asumaan takaisin Kuopioon, Neulamäkeen. Kuopion parhaat lenkkeilymaastot ja metsät lähtee talon vierestä, Huippua! Vajaa 60 neliöinen vähän kehnompi kuntoinen kaksio vaihtuu meillä 35 neliöiseen saunalliseen, hyväkuntoiseen yksiöön. Kaksi vuotta olen asunut käytännössä viikot Varkaudessa, mutta heti vapaitten koittaessa sännännyt Kuopioon. Nyt loppuu säntäily, ja saamme oikeasti pysyvämmän paikan asua. Musta on sama käydä töissä toisessa kaupungissa, kuin harrrastamassa ja viettämässä sosiaalista elämää toisessa. Työmatkat (ja aika) pitenee nyt jonkin verran, mutta uskon, et tämä on itselleni mieluisampi ratkaisu tässä elämän vaiheessa :) Koirat saa tarvittaessa aina päivähoitopaikan esim. vanhemmiltani jos työpäivä tuntuu venyvän..

Eilen kisailtiin Pieksämäellä. Ellin ilmoitin vaan yhdelle agiradalle (TR-kisa), tarkoituksena pyrkiä onnistumaan nimen omaan YHDESSÄ tietyssä kilpailussa. Vähän pääkoppatreeniä kesää varten ;) Napattiinkin komealla radalla hyvä nollavoitto! Elli on alkanut tuntua taas käteen niiiin hyvältä. <3 Ollaan päästy taukoilun jälkeen jo ihan oivalliseen vireeseen.

Adan kanssa lähdettiin tekemään kontakteja. No, eka rata oli tosi hyvää vääntöä ja aika meillä aikas suvereeni. Mutta khöhmm. Liika luotto ja vaisu käskytys tuotti rangaistukseksi puomin alastulo virheen ja viimesen riman tiputuksen. Hyvä toisaalta, et nyt kävi noin. Puomin kans olen tehnyt töitä ja tehdään edelleen. Mä olen halunnutkin Adalle kontaktit, joilla se menee aika törkeenä painaen ja niin, et joutuu käskyttää kovasti. Se on enempi mun mieleen, kun et mentäs hipsien hiljempaa :) Vaatii vaan ohjaajalta hermoja ja uskallusta viedä rohkeesti.

Tokalla radalla vähän ärsytti sen verran, et jouduin jopa jännittämään. Mulle jännitys sopii, ja oltiinkin jo ihan eri otteella liikenteessä. Aivan loistava juoksu Aa ja sopivasti jarrattu puomi. Tykkäsin! Parissa kohtaa koira joutui hieman kysymään, mut muuten oivallinen rata. Tästä nolla ja 2. sija.Ada Joulun aikoihin pallon perässä jäällä.

Ensi viikolla alkaa pakkaushommat, mut koitamme kuitenkin nauttia tästä alkaneesta keväästä. Ihanaa aikaa, ensi viikolla luvattu aurinkoooo <3 Nytpä sitten lenkille, hii-op.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Tervetuloa takaisin Kuopioon!

-Jaana&co-