torstai 29. marraskuuta 2007

Kuulumisia..

Jee, talvi on säilyny täällä... Ja toivottavasti säilyy jatkossakin ;)

Eilen käytiin Elisan kanssa juoksuttamassa koiria metsässä. Tällä kertaa ei ollut muita liikenteessä ja säästyttiin vihaisilta kommenteilta :D

Meidän junnut, kauhukaksikko Ada ja Iitu esittivät tappajan taitojaan.. Meinasivat syödä HIIREN!! YÄK!! Leikkivät yhdellä pellolla kun yhtäkkiä alkoi hirvee vinkuminen kuulua, ihan kuin vinkulelulla olisivat leikkineet. Ada sen hiiren oli varmaan löytänyt, se kun omaa noita metsäkoiran kykyjä ja on.. sanoisinko jopa riistaverinen :D Mutta joka tapauksessa Iitulla se elukka oli suussa ja sitä ne yhdessä ihmetteli. Myö ruettiin hulluna karjumaan, että "IRTI, IRTI!!". Iitu päästi irti, mutta Ada nappas sen önnin uudelleen ja vähän vingutti sitä.. Mun piti mennä juosten sen luo ja napattava niskasta ennen kun päästi irti. Kerran se nappas sen vielä siitä mun nenän alta, kun katoin kävikö raukalle mitään.. :( Onneks se siitä vipelsi lumen alle ja heinikkoon piiloon..
Eipä jaeltu meillä eilen iltapusuja :D

Että tällaisia hirviöitä meillä täällä.. No, huomenna Ellin kanssa harkkoihin. Ada pääsee juoksutauolta treeneihin vasta viikon päästä. Ellin kanssa valmistudutaan vuoden viimeisiin kisoihin, Itsenäisyyspäivänä Joensuussa kolme starttia.

Ei kommentteja: