keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Menestystä vuodelle 2008!Uusi vuosi, uudet kujeet.. Palasin eilen illalla Ylläs-Levi akselilta n. 10 tunnin lähes yhtäjaksoisen autossa nököttämisen jälkeen. Persauksia kyllä koeteltiin ;) Meillä oli siellä suhteilla hankittu mökkimajoitus kaksi yötä ja yhden yön vietimme siistissä huoneistohotellista.Kuvassa hieman tärähtänyt otos hienosta mökistämme.

Olipahan kyllä kokonaiskuvaltaan hieno reissu. Meitä oli pakkautuneena samaan kyytiin koko 6 hengen porukka, jolla oltiin liikenteessä: minä, Elisa, Pasi, Jukka, Jossu ja Petsku. Lisäksi mukana parhaimmillaan 4 moottorikelkkaa. Ei ollut siis kyseessä mikään ihan pieni ajoneuvoyhdistelmä. Lauantain vastaisena yönä ajettiin Ylläkselle ja lauantai-maanatai oltiin paikanpäällä kukin mieleisiään lajeja harrastaen. Itse hiihdin kahtena päivänä, olin rinteessä yhtenä päivänä ja jopa hieman kelkkailin yhtenä :D Sunnuntaina oli Tico, tico-bailando ilta, jonka vietimme Levillä legendaarisella Hullu Poro- areenalla. Aattoilta tuli ottaa rauhallisemmin, kun seuraavana päivänä oli kotiin lähtö. Kotiin ajelimme Tiistai-päivän aikana.

Lunta ja pakkasta riitti ja sää oli muutenkin loistava verrattuna tähän lumettomaan harmauteen. Mikäs olisi parempi paikka viettää vuoden vaihdetta? Ei tule itselle mieleen.. ;)

Koirat vietteli juhlaa kotona. Ada ei raketeista panosta, mutta Elli oli tapansa mukaan ottanut niistä hieman stressiä. Onneksi oli rauhoittunut sisällä ollessaan illan aikana. Oli kuulemma ollut pahemmat paukkeet kuin lähi vuosina pitkään aikaan.
Kotiin oli kuitenkin kiva tulla. Viime yönä taisin ottaa vähän univelkoja takaisin nukkumalla kellon ympäri. Elli voi leikkauksen jälkeen mainiosti ja on täynnä energiaa ja valtavan iloinen pikkukoira. Onneksi kaikki meni hyvin :)

Ei kommentteja: