maanantai 26. toukokuuta 2008

Mitäpä tässä..

Loma on vietelty ja töihin olen palannut.. Valmis farmaseutti en vielä ole, Yliopisto hannaa ja hidastelee todistusten kirjoittamisessa :/ Mutta jospa ne sieltä tulisi lähiaikoina.

Loma oli kiva ja meni nopeesti (niinhän ne aina). Sain onneksi levättyä ja kerättyä motivaatiota olla töissä jälleen koko kesän. Pääsinpä pitkästä aikaa ratsastamaankin. Kaverin pienellä shettiksellä :D Kaikista hevos-eläjistä nämä itsepäiset pallomahat on kyllä kaikista huvittavimpia. Ja olevinaan aina niin kamalan isoja ;) Lenkki meni oikein hyvin ja lensin vaan kerran :D ..Olin ehtiny olla selässä n.15 sekuntia kun kaveri otti ja alko hyppiä.. Melkein tuli päälle kun taaksepäin tipuin ja poni siinä koikkeloi vielä. Mutta hengissä selvisin ja eikun vaan uudelleen selkään.
..Tuosta jäi vähän ikävä ratsastamaan ihan OIKEILLA hevosilla. Olis niin mukava päästä taas...

No, mutta on me kisattukin parina viikonloppuna. Jyväskylässä oltiin Ellin kanssa pari viikkoa sitten. Saldona 5 vp, Hyl ja 0. 5 vp:n rata ja Hyl-rata oli ihan loistavia, mutta taas yksi pieni virhe koitui kohtaloksi. Elli on tällä hetkellä tosi hyvin hanskassa ja meillä on aina tosi hyvä draivi päällä radalla. Nautin kisaamisesta ja agilitystä, millaista ei ole todellakaan aina ollut (syy korvieni välissä, liian tosissaan ottamisessa..). 5 vp tuli heti 2 hypyllä, jossa oli takaakierto 90 asteen kulmasta, eikä Elli kääntynyt mun liikkeeseen mukaan vaan kiersi koko hypyn. AIka oli tuosta pari sekkaa vieneestä kämmistä huolimatta mitä loistavin.. Virhe ei edes oikeestaan harmittanut, koira oli niin loistavan tuntuinen. Hyl:ssä Elli karkasi A:lta putkeen sivulle, kun piti mennä suoraan renkaalle. Videolla näkyy kuinka luultavasti peitin kontaktilla koko renkaan... :( Muuten ihan loistava rata jälleen. Vika rata tuli sit nolla, mutta tässä draivi oli jo päässyt hiipumaan eikä aika ollut mikään kovin loistava.

Viime viikonloppuna kisattiin Kuopiossa omissa kisoissa. Jeee!!! ADA nousi 3 luokkaan. Siinä kävi siis ihan niinkuin olin arvellut. Yksi nolla kun ollaan saatu, ne tulee sit peräkkäin kaikki tarpeellinen. Sain Taas hyvän Ada ohjauksen päälle ja pikkuneiti oli oikein noheva. Kaksi perus hyvää nollaa ilman mitään ylimääräistä ja se oli siinä :) Sunnuntaina päästiin jo kokeilemaan kolmosiin... Noooh, vauhdikas hyllyhan sieltä tuli. Nyt pitää opettaa koissulle parit kikat, joita kolmosissa tarvitaan harva se kerta. Syksyllä palaillaan sit täysillä kisa kentille. Kesän aikana käydään ainakin Agirodussa ja ehkä joissan pikkukisoissa lähellä (mikäli niitä on).

Ellin kanssa saldona yksi kaaos rata, nolla (3.sija) ja yksi ihan loistava Hyl. Ekalla radalla homma kaatui jälleen 3 esteen jälkeen, kun ei vaan pysyny koira näpeissä, kääntyi hypyllä väärään suuntaan ja tuli takaisin saman hypyn --> Hyl. Toisella radalla tehtiin perus nolla, jolla ei yritetty mkitään liikaa ja otettiin kontaktit rauhassa ja huolella. Tyytyväinen olen. Elli ei lähtenyt missään vaiheessa pois langan päästä ja kuunteli hienosti ;)

Vika rata oli ihan loistava! Keppien jälkeen jäin katsomaan koiraa ja muistin seuraavan sivuhypyn etäisyyden väärin. Vedin tiukasti keppien jälkeen TÄHÄN ja naps. Siinähän se oli kun hyppy jäi sinne metrin päähän. Voi että kyllä harmitti! Nyt voin sanoo rehellisesti että harmitti ihan oikeesti ja paljon. Tuollaisia radan "unohtamisia" ei vaan saisi sattua! Tuntuu inhottavalta kun rata sujuu kuin rasvattu ja sitten ohjaat itse ihan vahingossa väärin, koska UNOHDAT!! Vaikka olevinaan siinä keskityin taas ihan kympillä. :( Mutta tämä on agilityä parhaimmillaan, ja siksi se niin ihanaa onkin :D

Seuraavat kisat sitten täällä Varkaudessa SM-kisojen merkeissä.. Jännää! Niihin olen tähdännyt tässä viimeiset kuukaudet ja kohta ne on. Nämä on tällä hetkellä ne kisat joissa haluan onnistua (karsinnat tietty YKKÖNEN). 2 kertaa olen peräkkäin päässyt finaaliradalle, mutta siellä se on sitten kolissut :( Nyt ei enää kolise !!! ;)

ps.. Ihanaa kun kesä on vihdoin tulossa.. <3

Ei kommentteja: