keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Vikat treenit..

..Ennen karsintoja on nyt eiliseltä takana. Myös sunnuntaina kävin kontaktitreenit tekemässä. Eilen otettiin pientä radan pätkää kontakteilla höystettynä ja yritin saada onnistuneita suorituksia ja hyvää palkkaa kisojen alle. Tämä onnistui kyllä :)

Nyt se on sitten enää omissa ja vähän muidenkin käsissä tuo menestyminen viikonlopun maajoukkuekarsinnoissa. Ellin kanssa lähdetään tekemään täysillä tarkkaa ja nopeaa rataa tavoitteena ehdottomasti matka Itävaltaan! ;) Mulla on ollut nyt hyvä tuntuma siihen koko kesän. Kunhan vaan saan oman pääni pidettyä kasassa ja kaikki taivaankappaleet olisivat oikeassa asennossa.. :D Yritamma parhaamme.

Ada on ekaa kertaa karsinnoissa mukana. Viikonlopulle ykköstavoite hänen kanssaan on päästä mukaan kisaan sunnuntaille. Luottoa mulla ei vielä tuohon naperoon ole. Meidän yhteistyö "oikeissa kisoissa" on vielä niin hataraa.. Kuinka koira kestää kovempaa paineistusta, kuinka jaksaa pitkän ja rankan viikonlopun, hotelliyöpymisen jajajaja... Adan kanssa yritän nyt ekana vuonna kerätä sitä arvokasta kokemusta, josta voi ottaa opikseen sitten seuraavia vuosia ajatellen. Kun vain pääsisin sen kanssa siihen hurmokseen, jonka parhaimmillaan voimme saavuttaa. Se olisi ihanaa! ;)

Jännittävintä näissä karsinnoissa on se, että minulla on nyt ensimmäistä kertaa kaksi koiraa mukana. Tähän asti meillä on Ellin kanssa ollut näissä kisoissa hyvin saman tyyliset rutiinit, mutta nyt niitä joutuu pakostakin vähän muokkaamaan. Nooh, onhan meillä jonkin verran jo ehtinyt keräytyä kokemusta tänä vuonna. SM:t ja Agirotu antoi viitettä siitä, miten minun pitää noiden kahden kanssa toimia.

Pitäkäähän peukkuja meille. Minä lähden nyt katsomaan vanhoja videoita mukavista kisoista ja virittäydyn henkisesti siihen ihanaan karsintatunnelmaan! :)

Kaikille muille mukana oleville tutuille myös tsemppiä! Toivotaan, että kaikki voitaisiin olla viikonlopun jälkeen iloisia. Kuka mitäkin tavoitteita täytettyään ;)

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Peukutetaan teille kovasti!!!

-Jaana&Iisa&Hulda-

Fightersborders kirjoitti...

Dream Team pistää tuulemaan eix jeah :)

Iitu kirjoitti...

Tsempit sullekkin !! Kohta nähdään :)

Tuija ja Taavo kirjoitti...

Onnea viikonlopulle ;) näyttäkää niille.... ;)