keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tehokkaat vapaat

Viikonloppu keskellä viikkoa - ei hullumpaa. Vaikkakin ihan yhtä nopsaan se hurahtaa kuin tavallinen viikonloppukin... :/ Eli tiistai ja keskiviikko vapaata.

Tiistaina käväistiin Raikun kanssa nappaamassa viralliset kuvat lonkista ja kyynäristä sekä kopeloitsemassa polvet. Kaikki lähti ainakin liittoon terveillä papereilla :D :D Vitsi, miten hienoa! Yksi kivi sydämeltä pois, vaikkakin toki niitä virallisia tuloksia täytyy vielä odotella. Mutta toivotaan, et lääkäri osasi sen verran hommansa! :D

Tänään treeniä hallilla taas Anun ja Pinnan kanssa. Alkuun hyppytekniikkaa /jumppasarjaa pitenevillä esteväleillä. Raiku oli taitava! Alku välit meni kyllä vaan yhdellä väliaskeleella, mutta lopussa joutui sitten hakemaan ponnistuspaikkaa ja onnistui hyvin. :)

Kepit lähettäen molemmilta puolilta. Alkuun oli taas höyry päällä ja aloituksessa ´rynni mm. ohjurien ali... Huoh! Sitte malttoi taas keskittyä ja teki muutaman hienon pätkän. Nyt säilyy hienosti kuitenkin molemmilta puolilta vietynä rytmi ja vauhtiin päästyään pujottelee kovaa loppuun saakka. Mut aloituksissa vielä paaaljon työtä. Millonkohan toisia esteitä mukaan treeniin - never?!? :D

Loppuun puomitreeni. Tarkoitus oli, et otetaan nyt Anu hihnan toiseen päähän ja harjuutellaan mun sijoittumista eteen. Päädyttiin kuitenkin vaan siedättämään Raikua siihen, et joku liikkuu puomin vieressä :D Sen verran piti keskittyä Anuun, et treenistä ei olis tullut alkuperäisenä suunnitelmana mitään.. Muutenki tuntu, et taas oli ihan unohduksissa se suoritustapa :o Valui alussa yli kontaktin kaksi kertaa. Pysähtyi siis tasaiselle maalle. Plääääh. Ihan epätoivo iskee, et se ei ikuna opi!!! Vaikka kyllä se oppii, tottakai se oppii, pakkohan sen on. Ehkä JOuluun mennessä... Tai ensi kevääseen... :D Me vaan tarvitaan nyt huomattavasti enemmän treeniä kokoanisella puomilla. Kotona meinaan on jo ollut irti jonkin aikaa ja niiiiin hienosti menee!! Nää onnistumiset pitäis vaan siirtää sinne treenikentällekin :) Loppuun vielä muutama Aa. Sujui ihan ok.

Jatkethaan.... ;)

Ei kommentteja: