sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vähän Raiku videoo

... Eipä oo pikku- miehestä tullut otettua videoo pitkilleen, mutta tässäpäs nyt tulee... :) Ekana vähän rata pätkää ja sitten puomia.. Puomi alkaa olla sillä mallilla, et kohta irti. Vihdoin!! :D Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, joku ihme asetus oli päällä :D

http://www.youtube.com/watch?v=UXClj2j0qNQ

Toisessa pätkässä sitte keppejä. Nyt on muita esteitä jo mukana. Edelleen alussa ja lopussa ohjurit, edessä kaksi lopussa yksi :) Kyllä me vielä niistäkin päästään.. Lopusta vois ottaa jo pois, mut alussa saa olla kunhan päästään vielä enempi kulmia harjuuttelemaan :).

http://www.youtube.com/watch?v=oT57Y89200s

You Tubeen ladattu myös Ellin ja Adan, molempien, ratoja SM- kilpailuista kesältä. Siellä varsinkin Adan joukkuerata on hyvää ja parasta menoamme. :) Ja Elli tykittää yksilöhyppärillä hienosti. :)

p.s. Kertokaa joku neropatti samalla, et miten saan nuo linkit toimimaan. Hävittää aina koko p###n jos yritän linkittää tolla bloggerin omalla systeemillä :(

2 kommenttia:

marjo kirjoitti...

Älynopee! Hieno Raiku :D

Haluatko saada videot linkitettyä tekstilinkkeinä, vaiko liittää suoraan videon blogissa katseltavaksi? Ainakin jos suoraan videona meinaat, niin kirjoitusosion täytyy olla html-puolelle valittuna, kun liität videoikkunan koodin.. Ja koodinhan saa suoraan youtubesta jaa-osiosta (Blogger)

Hanna kirjoitti...

Nyt tunnustamaan :)
http://sylirotta.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html