torstai 19. syyskuuta 2013

Syksy!

Hih! Kesä oli ja meni. On taas syksy. Mut mikä kesä!!! :) Ihan mahtava! Säät ihan ykköset, loma erittäin onnistunut. Paljon kaikkea kivaa koko kesänä.

Koirienkin kanssa on tolskattu menemään. Tässä seuraa pikapäivitystä.

Ada:

Ada osallistui kesäkuun puolivälissä SM-kilpailuihin. Meillä oli todella haastava kevät alla ja tuntui, että emme päässeet mukaan kisarytmiin. Huonoja kisoja, huonoja ratoja. Koitti SM:t ja kaikki tuntui helpolta jälleen :). Hyppyradalla perjantain iltakisassa hyvä nolla ja toinen sija. Hikka voitti :).

TÄSSÄ rata.

Lauantaina kilpailtiin joukkuekisassa ja Ada lähti joukkueen ankkurina. Tässä vaiheessa tulos oli 5 vp, joten nollaa lähdettiin tekemään. Nolla tuli ja joukkue oli loppusijoituksella 11. Yhden nopeamman nollan olisimme tarvinneet. Pinnan harmittava vitonen vei yhden nopean koirakon pois tuloksissa.. :( Mutta meidän rataan olen super tyytyväinen.

TÄSSÄ se.

Tai sanotaan, että tämä rata oli huippu tuonne keinulle asti. Sitten tuli välistä vedossa pientä haromista ja jotain ihmettä puomilla. Ilmeisesti puomille noustiin kohti aurinkoa joka hämäsi koiria. Adakin vetää ylösmenon lopussa ihan maihin, mikä on erittäin epätyypillistä....

Sunnuntaina kilpailtiin yksilökisat ja hyppäriltä pääsimme jatkoon ihan ok nollalla, sijoitus oli ehkä 16?.. Finaaliradalla sattui ja tapahtui heti ekalla kolmanneksella. Yksi rima alas ja puomin ylösmenokontakti vitonen. Nooh. Loppuun vedettiin ja tyytyväinen olin pieneen super Adaan <3 Viikonlopulta kolme hyvää nollaa ja ei voi kuin olla tyytyväinen. Sitten vietettiin välissä vähän juhannusta ja muuta. Heinäkuussa oli Airodun aika. Adalle hirveässä kaatosateessa, märällä nurmella ja vaikealla radalla KV-kisan voitto ja toinen CACIAG!!!! Tehdäänköhän siitä vielä KV- valio?!? :).
Lisäksi meidän tiimille (Minä ja Ada& Raiku, Elisa ja Iitu& Enna) joukkuekilpailun voitto medeissä. Oli kyllä niiiin huippu viikonloppu!


Myöhemmin heinäkuussa oltiin vielä liekeissä Maaningalla. Karsinnat jätettiin väliin ja me annettiin samaisena viikonloppuna pataan sitten kotikonnuilla. Adalle triplat sijoilla 1., 1. ja 2.


Raiku:


Raikun kanssa on kesän aikana otettu ihan aimo harppauksia eteenpain. Neljästi kesän aikana treenattiin Kärnän Julian treeneissä ja päästiin tekemään haastaviakin juttuja, hakkaamaan päätä seinään ja ehkä onnistumaankin välillä :).
Treeneihin on joka tapauksessa viimeiset puoli vuotta yritetty panostaa tosissaan ja tämä todellakin on tuottanut tulosta. Kisoissa nollaprosentti on kasvanut viime kaudesta ehkä 200 % :D. Jokaisessa kisapäivässä on onnistuttu tekemään vähintään yksi nolla. Wuhuuu!! Tällä hetkellä ensi vuoden arvokisoista puuttuu enään yksi nolla.


Raiku ei luonnollisesti startannut SM-kisoissa. .


Voittokulku alkoi Agirodussa, kun perjantain kaatosadekisoissa Raiku tehtaili jollain ihmeen ilveellä tuplanollat niiltä vaikeilta radoilta. Sijoitukset taisi olla 6. ja 2. Raiku oli kakkonen Adan jälkeen KV-kisassa, joten hän sai vara CACIAgin. TUPLANOLLA!!! raikunkin viikonlopun kruunasi onnistuminen joukkuekisassa. .


Maaningalla jatkettiin. Raikulle jälleen tuplat!!! Whaaat! Oli ihan uskomaton fiilis kun kaikki alkoi luistaa ja koira tuntui löytäneen kisaminänsä. Se oli hieno tunne <3 Meistä voi vielä tulla ME! Raiku myös voitti ensimmäisen kerran Adan. Sijoitukset oli 2. ja 1. Hyppysert ja hyppyvalio kello tikittää. :). Raiku tehtaili myös omissa kisoissamme hienon nollavoiton. Ensimmäinen FLow ratamme kisoissa. Hieno fiilis! . Pari viikonloppua sitten piirinmestaruuskisoissa jälleen nollavoitto, toinen hyppysert ja lopulta Piirinmestaruus. Agiradalla tippui okserin rima, muuten sekin oli nolla. Minulle se henkisesti sitä olikin.


Että näin. Tässä todellinen pinta rääpäisy meidän kesästä. Tai tylsästi siis siitä, mitä kaikkea on saatu kisarintamalla aikaan. Tällä tiellä koitetaan jatkaa ja kisailla eteenpäinkin harvakseltaan, mutta säännöllisesti. En uskalla päästää nyt kisataukoa liian pitkäksi.


Ihanaa syksyä kaikille!!!


Loppuun vielä Agirotu joukkueviestin voitokas rata. Järjestys on Raiku, Enna, Ada ja Iitu. TÄSSÄ
.

1 kommentti:

AnnA kirjoitti...

Apua!

Ottaa päähän. Tämä bloggeri on alkanut tekemään sitä, ettei rivinvaihdot toimi. Elikkä kirjoittaa aluksi vaihdot ihan ok, mut sitte alkaa kettuilla ja lopputeksti näkyy vain yhtenä pötkönä :(

Osaako joku auttaa. Todella hankalaksi tekee tuon lukemisen...