sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Taukoa..

Meidän piti kisata tämä kausi säännöllisemmin. Asettelin tavoitteeksi kerran kuukaudessa, vähintään. Mutta nyt ollaan viimeksi startattu syyskuun alussa. Eli Lokakuu jäi väliin. :( Ei oikein sattunut sopivia kisoja kohdalle. Ja toisaalta ei ole huvittanut lähteä pitemmälle ajelemaan yksin. Nyt kun tuo nollien keruu on ihan hyvissä kantimissa, niin ei ole ollut mitään paniikkiakaan kisata.

Olemme siis keskittyneet treenaamaan hyvin maltillisesti, keräilemään voimia tulevaa pitkää talvea varten. :) Muutamia valmennuksia on sovittu ja marras- joulukuussa kisataan muutamat kisat. Ensi vuonna sitten otetaan kiinni. Arvokisat ovat molemmat jo heti kesän alkupuolella, joten tuloskuntoa pitää lähteä kehittämään ajoissa.




Otin perjantaina vapaapäivän kunniaksi pitkästä aikaa videokameran treeneihin ja kuvasin molemmille muutaman pätkän. Lähinnä halusin nähdä, miltä työskentely koirien osalta näyttää. Teemu antoi meille kotiläksynä Raikun kanssa treenata käännöksiä "imevämmiksi". Raiku kääntyy hyvin ja pienesti, mutta en ollut ajatellutkaan, että se saattaa olla liikkeelle lähdössään hieman tehoton. Katselin tätä videolla ja totta. Raiku kääntyy kyllä tuossa pituudeltakin tiukasti, mutta pari ekaa askelta tulee sivuun päin. Kun ne siis voisivat ampua samantien eteen. Eli palkkaa, palkkaa, palkkaa. :) Tämä johtaa varmasti edelleen sinne, että Raikuhan ei ole koskaan ihan satasella lähtenyt mun vetoihin mukaan. Tykkää usein suorittaa virtaviivaisemmin ja sieltä, minne nenä näyttää :D. Tässä on kyllä menty valovuosi eteenpäin puolessa vuodessa.


Ekana videolla siis Ada. Perusvarmaa Ada laatua :) Mutta voi, että sitä on vaikea kääntää. Mulla on tosi hankalaa osuttaa nykyään Adan käännökset kohdilleen, koska Raikun kanssa pääsee niin paljon vähemmällä. Adaa joutuu ihan tosissaan viemään ja ohjaamaan tosi läheltä käännöksissä. Vekit ja merkkaukset saa olla tosi lähellä, tiukkoja syviä, jotta hän kääntyy :) Liito- orava <3

Raiku menee videolla pari pätkää. Ei suoritusta ilman virhettä. :) Eka pituuden jälkeinen hyppy väärinpäin ja sitten putkeen veto ei toimi loppuun saakka-> putkipuikkaus :D. Että näin. Tässä on mulle hyviä kohtia itsetutkiskeluun. Mm. nuo jalat. Vaikka kuinka yritän esim valsseissa olla tekemättä tuota "tikutusta", niin silti. Ne vaan liikkuu. Ihan huomaamatta. Nuo jalat. Kai ne on se mun tavaramerkki, mistä minut tunnetaan . :D Mutta yritys päästää siitä eroon jatkuu.... Varmaan aina !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin kysyä pari kysymystä :) :
-Minkä ikäinen olet?
-Montako shelttiä sulla on? (en ihan saanu selville :D)
-Kuinka pitkään olet harrastanut agilityä? (mä vasta puoli vuotta :D)


AnnA kirjoitti...

:D No eikun vaan. Vastaan kyllä.

- synt. vuonna -86
- kolme shelttiä
- harrastanut 11 vuotta