sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Voi, kun oli ihana viikonloppu

Aivan huippua oli pitkästä aikaa nähdä kavereita ihan ajan kanssa. Perjantaina shoppailua Kaisan kanssa. Illalla Sanna yöksi ja Lauantaina sitten vanha opiskelu porukka koolla jälleen lähes täydellisenä. Saatiin rauhassa istua iltaa ja rupatella (ja vähän tissutella siinä samalla). Jatkoille sit kylän pintaan ja baariin laittamaan jalalla koriasti ;) Kivaa oli, ja kun muisti pysyä kohtuudessa ei kohmelokaan vaivannut ja sunnuntai meni ihan mukavissa merkeissä :D Illalla on vielä treffit parin kaverin kanssa kahvittelun merkeissä. Oikein sosiaalisen viikonlopun ruumiillistuma!

Perjantain harkat meni taas parin viikon tauon jälkeen pienessä kohmeessa. Nyt musta tuntuu, että mun ohjaus alkaa olla jo niin tottunut Adalle, että Ellin kanssa tahtoo olla välillä treeneissä hinkalaa.. Se tuntuu vaan käyvän harkoissa sellasella ihan ihme kierroksella. Vauhtia on ihan ok ja kuumuu radan reunalla ihan hulluna. kentälle päästessään huutaa ja riekkuu. Ei oikein malta keskittyä mihinkään. :/ Liikkeelle päästessään menee ihan mukavasti, mutta saattaa yhtäkkiä keksiä jotain kivaa hupia itelleen ja hakee jotain ihan ihme kuvioita ;D Siinä alkaa ihan selvästi olla sellasta "vanhan ketun" vikaa. Sillä on ihan selvänä se millon ollaan harkoissa ja millon kisoissa. Kisoissa ollaan kyllä niin täräkkänä ja nohevana. Ei tietoakaan mistään haaveilusta kesken kaiken. Sillon keskitytään vaan itte asiaan! Luulen, että suurin syy siihen, et se ei ihan täysillä keskity treeneissä on siinä, että ne treenaa Adan kanssa samassa ryhmässä ja Elli kuumuu niiiiin paljon sillä aikaa, kun teen jotain Adan kanssa. Sillä tahtoo mennä sit välillä överiksi omalla vuorollaan.. Odotan jo kesää, että pääsee ulos treenaamaan pois ahtaasta hallista.

No jokatapauksessa meillä oli kivat treenit ala Matti. oli slideja, Tiukkaa keppi-törkkäystä ja kontakteja. Meinas olla vaikeuksia noissa sliden ajoituksissa, mutta saatiin ne kyllä kohdalleen. Ellin tahdoin päästää aina liian aikasin, jolloin puikkaskin väärälle puolelle hyppyä. Niin ja sit ehkä se kaikkein ärsyttävin juttu! Meillä oli Aan alla putki niin, ettei päässy lähelle kontaktia. Noo, mulla oli länget siellä ja Elli tuli 2x niiden YLI. Sit jo suutahdin sille aika kovasti. Sain onneksi hiottua sen pois eikä tapa enää uusinut.. Inhottava temppu :/ Ei siis kylläkään loikannut kontaktia vaan ihan pikkasen hypähti sen riman yli alas.. Kokeili selvästi, et josko tästä pääsis näinkin kumartumatta.. Ada taas oli aikas loistava. Pari kertaa liuku käännöksissä pitkäksi, mutta pääosin meni oikein hyvin. Kontaktit oli tosi hyvät ja länget toimii edelleen! Huomasin kyllä taas, että nuo keppitörkit meinaa olla vielä hankalia nuorelle. Meinaa liikkua aina väärälle puolelle aloittamaan kun vie esim. neulansilmästä kepeille.. Mutta reeniä reeniä vaan...

Ellin kanssa pitää mun nyt yrittää keskittyä myöskin itse paremmin treeneihin. En saisi hermostua siihen sen riekkumiseen, mutta kun kaksi tällasta kohloa ei kyllä ainakaan rauhoita toisiaan. Petrattavaa on ;) Tavoitteeksi mulle ja Ellille loppukevääksi: määrätietoista ja tarkkaa ohjausta sopivalla agressiolla niin hyvää tulee ;) Siispä, törmäillään kentillä!

Ei kommentteja: