tiistai 29. joulukuuta 2009

Tukholman reissua ja Jouluja!

Ensinnäkin: Hyvää (mennyttä) Joulua ja Menestyksekästä tulevaa vuotta kaikille! ;)
Meillä oli ihana rauhallinen Joulu Kuopiossa. Mullakin vapaata kokonaiset 4 päivää, kun ei ollut meidän apoteekki päivystysvuorossa. Nyt sitten levänneenä kohti vuoden vaihdetta... ;) Vietetään taas uusi vuosi kavereitten kans Tahkolla.

Ainiin! Pitää tässä vielä erikseen mainita, miten mukava Tapaninpäivä oli. Oikein perinteitä kunnioittaen käytiin Anun ja Elisan kanssa 4 tunnin issikkahevosvaelluksella <3 Voi että oli mukavaa, viiden vuoden (?) jälkeen kunnolla ratsailla! Hevosten tuoksu ja rauhoittava metsälenkki hevosen selässä.. Paitti että poni oli pikkasen virkeempi tapaus, eikä kyllä kylmä tullut sitä pidellessä. Pienillä tanssiaskelilla ja -hypyillä päätä ja jalkoja vispaten mentiin välillä aina eteenpäin.. Mutta päätinpäs kuitenkin lopulta tahdin! :D

Ja sitten siitä Ruotsin reissusta. Mitään yksityiskohtaista selostusta en lähde antamaan, mutta sanonpahan vaan tähän alkuun, että olihan mukava reissu jälleen! Ja mun pikku Elli oli niin kultanen <3 Se teki kaikilla viidellä radalla,mitä viikonlopun aikana mentiin kaikkensa. Vanhalla ei virta enää riitä ihan viimeisimmille radoille, mutta oikein nohevana oli kuitenkin. Alusta oli melko huono. Kova, melko liukas matto. Elli ei pahemmin luistanut, mutta joutui varmasti jäkittämään enemmän. Nyt kuntoutetaan sitte selkää tässä.. Aika kipeenä on ollut ja fysioterapiaa on annettu ja venyttelyjä/jumppaa tehty kotona. Elli saa olla koko tammikuun vapaalla agista. Katotaan, miten saadaan selkä taas kuntoon. Ongelma on lanne- ja rintarangan välissä.. :/ Inhottaa, kun sillä ei oikeestaan oo tällasia ongelmia ollut, mutta nyt sitten. Vanhuus ei ilmeisesti tule yksin, eikä palautuminen ole enää niin yksinkertaista. Tää herätti mua taas lisää. Elli ei todellakaan tule kilpailemaan nyt talvella maneesissa ja kylmässä. Hupun kisoihin voin sen ilmottaa, kun välillä saan koiran kotia.. Mut muuten; autossa odottelu ja kylmässä kilpaileminen kahdella koiralla. Nou thanks!

... Mutta siis kaiken kaikkiaan. Me pystyttiin tuona viikonloppuna tekemään viisi puhdasta rataa, ja vieläpä aika hyvää sellaista. Ehkä se viimeinen ärräpäämeininki puuttui, mutta hyvällä mielellä mentiin. Tehtiin töitä yhdessä parina, luottaen toisiimme ja tykäten touhusta. Huippua!

Mä en tiedä oliko nää Ellin viimeiset kisat maajoukkueessa tai että ollaanko ensi vuonna edes hakemassa paikkaa karsinnoista.. Tuleva kevät näyttää.. Mulla käy päässä kova myllerrys siitä jaksanko itse panostaa enää Ellin kanssa näin antaumuksella vai annanko suosiolla tilaa Adalle.. Jospa sekin vielä joskus.. Mutta tosiasia on, että me ollaan jo Ellin kanssa saavutettu niin paljon, että tuskin tavoitteita tulisi asetettua ylemmäs. Ja se tietysti näkyy ennenpitkää kisoissa ja treeneissä.. Jäänpä tänne pohtimaan...

Jännittävää vuoden vaihdetta kaikille!
.. Meillä ainakin alkaa jännä vuosi, sillä tänne ollaan kovasti etsiskelemässä uutta nelijalkaista perheenjäsentä.. ;) Pitäkää peukkuja!

5 kommenttia:

Jonna ja Nella kirjoitti...

Ei kai vaan shelttivauva tulossa taloon? :) Onnea vain uuden perheenjäsenen metsästykseen ;)

Fightersborders kirjoitti...

Sydäntä seuraten Anna, sydäntä seuraten ;)

Anonyymi kirjoitti...

Peukut pystyssä uuden perheenjäsenen puolesta=) Toivottavasti löytyy se oikea ja sopiva!
Tuu sinä sitä miun Myssyä joskus katsomaan ja voit sitten käydä ratsimista kokeilemassa jos kiinnostaa=)

-Jaana&Iisa-

AnnA kirjoitti...

Kyllä minä kovasti yritän sydäntäni kuunnella ja "sen oikean" löytää :) Jaana: joku viikonloppu (tai arki jos vapaata) voin tulla mielellään sitä sun Myssyä kattomaan.. Ja jopa selkään uskaltaa.. ;)

Iida kirjoitti...

Onnea vielä peeämmistä, te olitte niin terässä jotta! Ja tsemppiä karvakorvan hankintaan!

Huisin hauskaa ja onnekasta kaksnollakymppiä toivottaa Kuvolan sakki!