torstai 21. tammikuuta 2010

Maailman paras seura!

.. Hukka-Putki, ja me kuulutaan siihen. Aina niin kannustava ja reilu seuramme lahjoitti minulle viime vuoden menestyksestä hienon lahjan. Koko vuosi ilmaista treeniä hallilla ja kentällä niin paljon, kun tarve vaatii. Ei mitään maksuja. Lisäksi kaikki seuran kisat ym. ilmaisia. Olin ihan äimän käkenä :) Kaiken sen kannustuksen ja tsempin lisäksi vielä tämmöistä. <3 KIITOOOS!!

Täällä on ihan himo pakkaset. Ulkona viitsii vaan käydä kääntymässä ja koirille pitää järjestää aktiviteetteja sisällä. Temppuilu maistuu onneksi aina ;)

Onneksi meillä on lämmin halli, joten agilityn harrastaminen ei vaarannu, vaikka ulkona paukkuu pakkaset! Tiistaina oli Ada vikaa kertaa yksin mun kanssa treenaamassa. Ensi viikolla Elli jättää taukoilun ja astuu kehään myös. Se on mielestäni pysynyt nyt hyvässä kunnossa. Lantio liikkuu hyvin ja lavatkin tuntuu hyviltä. Jumpattu on lähes joka ilta, ja pitempien lenkkien jäljiltä käytetty BOT:a. Vien sen Susannalle tarkastukseen helmikuussa, kunhan alla on parit treenit.

Adan kanssa on ollut tosi palkitsevaa treenata. Nyt sain siihen jo ihan eri otteen, kun yhteinen sävel alkaa löytyä. Välillä ollut vähän hakemista :) Varsinkin Aa ollut nyt kovassa treenissä ja puomia päästään hinkkaamaan taas sunnuntaina. A:han mulla on jo hyvä luotto kilpailujakin ajatellen. Toivotaan, että helmikuussa se on luoton arvoinen :D Puomia pitää päästä nyt kevään aikana tekemään paaaaljon. Naksu on alkanut toimia kivasti. Haluaisin vielä kuitenkin jämäkämpää ja määrätietoisempaa otetta siihen. Välimatkaa ja sivuttain irtoomista tullaan treenaamaan vielä paljon.
Tästä on hyvä jatkaa. Meillä tulee nyt toivon mukaan olemaan aktiivinen treenikevät, jotta voidaan sitten heti keväällä olla hyvässä iskussa ;) Palataanhan.

Tässä parit kuvat pakkaslenkiltä. Iltahämärä oli jo tulossa, joten valo ei oikein tahtonut riittää kuin sinertävään sävyyn..

Ensin Elli....sitten Ada....ja lopuksi molemmat

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet ansainnut kyllä kaiken mistä kerroit =)
Mieletöntä on toi teidän menestys ja se tulee ison työn tuloksena, josta hatunnosto!
Kiitos kun autoit Jania tänään hiilitablettien ostossa (sai varmaan vaikuttamaan minut ihan idiootilta...mutta kun ja jos Iisa odottaa pentuja...), mut onni onnettomuudessa, se on ollut ihan ok. Paniikkin vaan iskee=(
Nähdään!
-Jaana&koko poppoo-