keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Meillä asuu hormonihirviö!

Eli Ada. Nyt ne juoksut meinaan alko! Ja neiti on taas niiiiin rasittava :D Piippari on kurkussa tästä se vajaa kolme viikkoa. Ja ne tärpit. Ne osuu sitten aikas mukavasti tuonne SM- viikonlopulle.. Onko mielessä agility vai etsitäänkö elämän rakkautta...? Jää nähtäväksi. Toivon todella, että agility voittaa!! :D Nyt kotona pyöritään Ellin nenän edessä häntä sivussa perää tarjoten. OTA MUT!! Äsken sai huutia kaverin ranskistytöltä, kun liika liehitteli.. Voi toista..

Nyt jää treenit ennen SM:ä ihan naurettavan vähälle. Ellin kans oltiin eilen tekeen ratatreeniä, ja kenraalit on sitten viikon päästä. Silloin tehdään vaan jotain pientä ja kivaa isolla palkalla. Jää hyvä fiilis ;)

Sunnuntaina oltiin Iisalmessa kisaamassa molempien kanssa. Adan kenraalikisat meni todella hyvin. Jäi vahva olo meistä. Kontaktit toimi mahtisti ja koira oli muutenkin ihan eri eläin, kun viikko sitten. Liekkö silloin sit vaan huono päivä vai niitä juoksujen tekoa.. Vaikea sanoa, mutta nyt oli se viitosvaihdekkin käytössä. Ihana! <3 Molemmilta radoilta kelponollat voitoilla.

Ellille myös tuplanolla sijoilla 2. ja 4. Agirata meni hyvin ja mumma liikkui kunnolla. Hyppiksellä jäätiin sitten vähän kärjestä. Teki kyllä ja oli ihan terävänä, mutta vika puristus uupui. Oli kyllä sen verta suora rata, et ei meille ihan paras mahdollinen vauhdin kannalta. Mut oikein hyvä mieli jäi Ellistäkin. Päätin kuitenkin, että omiin kisoihin tulevana viikonloppuna emme mene. Elli osaa ja tekee kaiken niin kuin sanon. Turhaan sille niitä startteja alle ottaa. Se osaa kuitenkin ja ollaan yhdessä hyvä pari <3

Ensi viikon keskitymme kevyeen lenkkeilyyn ja lihashuoltoon. Tsemppaan itseäni taas katsomalla vanhoja videoita meidän tähtihetkistä. Niistä syntyy se oikeanlainen tunnelma SM-kisoihin valmistautuessa :) Kohta nähdään!!

2 kommenttia:

mervi kirjoitti...

Niiiiin sama fiilis! Nemi on tyrkyistä tyrkyin. Ja se liehittelyn määrä Milan kanssa puolin ja toisin, varsinaista sisarusrakkautta! ARRRGHH!!!

Jaana kirjoitti...

No voihan...
noi osaa kyllä olla niin äärettömän eri koiria juoksuissaan kuin normisti. Pidetään teille kuitenkin peukkuja, josko se vaikka kääntyisi positiiviseksi ja Ada menisi paremmin kuin koskaan!!!
Tsemppiä tuleviin koitoksiin
-Jaana&Hulda&Iisa&Into-